Bulantı

• Konbuyu başlatan Gülcan Yaşar
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülcan Yaşar tarafından oluşturulan Bulantı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,456 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulantı
Konbuyu başlatan Gülcan Yaşar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Tuzlu kraker maden suyu
Maden suyu zararlı değil mi gebelikte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sade maden suyuna limon sıkıp için. Ben kusmadan geçirdim hamileliğimi bu sayede.
Bende öyle yapiyordum ilk başlarda ama kaynanam zararlı ola bilir dedi artık yapmıyorum

Sade maden suyuna limon sıkıp için. Ben kusmadan geçirdim hamileliğimi bu sayede.
Bende öyle yapiyordum ilk başlarda ama kaynanam zararlı ola bilir dedi artık yapmıyorum

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Maalesef geçmek bilmiyor benimki de. Prilam kullanıyorum ama bazen faydası bile olmuyor. Çubuk kraker leblebi bana pek fayda etmiyor. Bazen su bile içemiyorum öyle olduğunda serum taktırmaya gidiyorum. Ben çözüm bulamadım çekmeye devam.. ☹️
Toz zencefil yarım kaşık su bardağına kat iç 3 günde kesiyor bulantıyı denedimm

birprensannesi

Kayıtlı Üye
rank
Doktor tavsiyesi ile içtim ben. Sade olanların bir zararı yok. Meyveli olanlar zararlı çünkü içeriğinde çok katkı maddesi var. Sade maden suyunun bir zararı olsa bana olurdu şişe şişe içtim hamile iken o mide yanması o bulantılar benim canıma okuyordu. Maden suyu limon sayesinde hiç kusmadım doktora dua ettim hep yaşlı bir doktordu benim doktorum bulantı ilacı yazmadı sade maden suyuna limon sıkıp iç dedi. Yarım limonu sıkıp sade maden suyuna katıp içtim. Hem c vitamini hemde maden suyunda da mineraller var zararı yok yani olsa benim doktorum bana niye öyle desin.

Maden suyunu kullandığınız mide bulantısı hapları ile kıyas yaptığınızda o hapların yanında masum kalıyor. Maden suyunun bir zararı yok tabi aromalı olanlardan bahsetmiyorum. Sade olanlarından alacaksınız. İçine bildiğimiz limonu katacaksınız. Bu kadar basit

Son düzenleme:

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Doktor tavsiyesi ile içtim ben. Sade olanların bir zararı yok. Meyveli olanlar zararlı çünkü içeriğinde çok katkı maddesi var. Sade maden suyunun bir zararı olsa bana olurdu şişe şişe içtim hamile iken o mide yanması o bulantılar benim canıma okuyordu. Maden suyu limon sayesinde hiç kusmadım doktora dua ettim hep yaşlı bir doktordu benim doktorum bulantı ilacı yazmadı sade maden suyuna limon sıkıp iç dedi. Yarım limonu sıkıp sade maden suyuna katıp içtim. Hem c vitamini hemde maden suyunda da mineraller var zararı yok yani olsa benim doktorum bana niye öyle desin.

Maden suyunu kullandığınız mide bulantısı hapları ile kıyas yaptığınızda o hapların yanında masum kalıyor. Maden suyunun bir zararı yok tabi aromalı olanlardan bahsetmiyorum. Sade olanlarından alacaksınız. İçine bildiğimiz limonu katacaksınız. Bu kadar basit
Evet bende çok severim o şekilde çok içerdim sade maden suyu na limon sıkıp içerdim ama kayın validen gördü zararı ola bilir dedi yapma falan bende bıraktım madem doktorlar da öneriyor o zaman bende devam ederim çünkü sabahları midem bulanıyor ve yanıyor çok koyu bir şekilde teşekkür ederim tatlım 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.