Sorum var Bulantim yok8

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hilale tarafından oluşturulan Bulantim yok8 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,103 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulantim yok8
Konbuyu başlatan Hilale
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşe'nin annesi❤️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Sen merak etme başlasa devamı gelir sürekli mide bulanti kusmadan ağlayacaksın ki inslaalh sende hiç bulantı olmaz balım.. kiminde hiç olmuyor ki hic olsun da deme berbat bir şey ben resmen hergun ağlıyordum berbat bir şey ..
Oyy kuzum bende ağlıyordum resmen 6hafdandan sonra başladı 14 hafdaya kadar kesintisiz devam etdi şimdi ara ara oluyor ağzımdan kan geliyordur hic bişiy ağzıma anlamıyordum bir yudum suyu bile miden kabul etmiyordu cok zor durum vallahi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Oyy kuzum bende ağlıyordum resmen 6hafdandan sonra başladı 14 hafdaya kadar kesintisiz devam etdi şimdi ara ara oluyor ağzımdan kan geliyordur hic bişiy ağzıma anlamıyordum bir yudum suyu bile miden kabul etmiyordu cok zor durum vallahi
Senin yine az sürmüş kuzum benim berbattı ya kaç ay çektim .. 6 ayima kadar çektim resmen..sen şuan kaç haftaliksin ?

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Senin yine az sürmüş kuzum benim berbattı ya kaç ay çektim .. 6 ayima kadar çektim resmen..sen şuan kaç haftaliksin ?
18.5günlük canım evet bende ilk gebeliyimde 5ayıma kadar sonra arada bir oluyordu sonra 6aydan sonra aralaksız devem etdi şimdilik dayanmış cok zor bir durum halsizlikden kalkamaz hale gelmişdim çok şükür gecdi inşaallah da başlamaz

Ayşe'nin annesi❤️

Kayıtlı Üye
rank
5 haftalik hamileyim bulantim yok cok korkuyorum bir sorunmu var
Neden korkuyorsun ki ne güzel işte benim kızımda hiç.olmadi karnım sismese hiç hamilelik belirtisi yoktu çok rahattı ama şimdi oğlum olacak inşallah bu kez bulantım oldu kokuya karşı çok duyarliydim çok zor geçti ilk 3 ay... Yani çevredeki insanların söylediğini umursama her hamilelik aynı olmuyor eğer bir sorun yoksa boşver ağzı olan konuşuyor işte ... Susturamiyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.