Bunaldım artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Bunaldım artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 225 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Bunaldım artık
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Rabim seni kurtarmış inşallah en yakın zamanda onuda kurtarır bide bu arada kaç yaşındasınız ikinzde merak ettim de🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah bide demiyolar düşünme kabiliyetleri yok bunların anladım yani ben erkek olsam esşim herseyi bilsin etsin ayaklarının üstünde dursun hoşuma gider ve boyle istiyen erklerde var ve bide boyleleri var işte rabim iyi insanlar çıkarsın inşallah hepimzin karşısına
Kendilerinde aşağılık kompleksi olduğu için başka türlü ellerinde tutamayacaklarını düşünüyorlar çünkü, kolunu kanadını kırıyorlar çevrenden uzaklaştırıyorlar yalnızlaştırıyorlar sonra da ezip ego tatmini yapıyorlar ancak öyle kendilerini bir şey sanıyorlar bak ne yaparsam yapayım burada diye.Ben 35 yaşındayım

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kendilerinde aşağılık kompleksi olduğu için başka türlü ellerinde tutamayacaklarını düşünüyorlar çünkü, kolunu kanadını kırıyorlar çevrenden uzaklaştırıyorlar yalnızlaştırıyorlar sonra da ezip ego tatmini yapıyorlar ancak öyle kendilerini bir şey sanıyorlar bak ne yaparsam yapayım burada diye.Ben 35 yaşındayım
Allah akıl fikir versin artık kendileri gibilerine denk gelsinler inşallah

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kendi kendine bulsunlar belasını da selâlarını da hala hırslısın boş ver rabim kurtarmış seni karşına hayırlı insanlar çıkarsın
Benim davam hala devam ettiği için ailesi de ona çanak tuttuğu için maalesef ki hırsım geçmiyor salı günü hakkımda tanıklık edecekler

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Aynn öyle oluyor cnm ama benim ayrılma diye bir düşüncem olamıyor çünkü benim arkamda duran kimse yok

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benim davam hala devam ettiği için ailesi de ona çanak tuttuğu için maalesef ki hırsım geçmiyor salı günü hakkımda tanıklık edecekler
Ooo seninki daha yeni başlamış ben baya oluyor sandim boşanalı işte bide boyle yapışkan iğrenç yalanalrı olan meşhur aileleri olur onlarla uğraşmakta ayrı bi dert Zaten benim annem de boşandı 2019 dan 2023 e kadar devam etti ki su anda da hala mal bölüşümü falan davsı var

Aynn öyle oluyor cnm ama benim ayrılma diye bir düşüncem olamıyor çünkü benim arkamda duran kimse yok
En kötüsü de bu işte ya rabim hayırlı kapı açsın sana taz zamanda inşallah

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun inşAllah akıllanır diyeceğim de bilmiyorum Allahtan umut kesilmez ama onun ailesiyle kötü olmamaya bak yüzlerine gül he de geç eline koz verme en azından ailede olup bitenden haberin olsun sonra iftira üstüne iftira atıyorlar en azından karşılığında elinde bir şeyler olsun ne olur ne olmaz
Ooo seninki daha yeni başlamış ben baya oluyor sandim boşanalı işte bide boyle yapışkan iğrenç yalanalrı olan meşhur aileleri olur onlarla uğraşmakta ayrı bi dert Zaten benim annem de boşandı 2019 dan 2023 e kadar devam etti ki su anda da hala mal bölüşümü falan davsı var

En kötüsü de bu işte ya rabim hayırlı kapı açsın sana taz zamanda inşallah
Bizim mal mülk yok zaten 2500₺ nafakayı vermemek için uğraşıyor işte

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Allah yardımcın olsun inşAllah akıllanır diyeceğim de bilmiyorum Allahtan umut kesilmez ama onun ailesiyle kötü olmamaya bak yüzlerine gül he de geç eline koz verme en azından ailede olup bitenden haberin olsun sonra iftira üstüne iftira atıyorlar en azından karşılığında elinde bir şeyler olsun ne olur ne olmaz

Bizim mal mülk yok zaten 2500₺ nafakayı vermemek için uğraşıyor işte
Hepsi aynımiş ya vallha babam da 250tl vermek için neler yapmıstı ama çocuklara hakim çok da güzel bağlıyor sende kendin için bağlatmak için uğraş al isterse 100 tl olsun al

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hepsi aynımiş ya vallha babam da 250tl vermek için neler yapmıstı ama çocuklara hakim çok da güzel bağlıyor sende kendin için bağlatmak için uğraş al isterse 100 tl olsun al
Ailesinin yanına memleketiine gitmiş ben sigortasız çalıştırmalarından şüpheleniyorum, onun verdiği paraya muhtaç değilim çok şükür zaten verdiği para kızının ihtiyaçlarına bile yetecek bir para değil ama ondan bunu esirgiyorlarsa Rabbim o kadarcık paraya onları muhtaç etsin

Tüm sayfalar yüklendi.