Amin inşallah canım senin de hakkında hayırlısını versin inşallah canımOoo seninki daha yeni başlamış ben baya oluyor sandim boşanalı işte bide boyle yapışkan iğrenç yalanalrı olan meşhur aileleri olur onlarla uğraşmakta ayrı bi dert Zaten benim annem de boşandı 2019 dan 2023 e kadar devam etti ki su anda da hala mal bölüşümü falan davsı var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
En kötüsü de bu işte ya rabim hayırlı kapı açsın sana taz zamanda inşallah
Ya inancın olsun ben hep iyiyim ki bir sorun yoktu şu zamana kadar ama oğulları kavga edince onu atmamak için beni kötü ettiler yeminle varya Allah'ın dan bulsunlar sevdiklerini den çıksın hepsinin deAllah yardımcın olsun inşAllah akıllanır diyeceğim de bilmiyorum Allahtan umut kesilmez ama onun ailesiyle kötü olmamaya bak yüzlerine gül he de geç eline koz verme en azından ailede olup bitenden haberin olsun sonra iftira üstüne iftira atıyorlar en azından karşılığında elinde bir şeyler olsun ne olur ne olmaz
Bizim mal mülk yok zaten 2500₺ nafakayı vermemek için uğraşıyor işte
Birde suç benim valla ben dedim ailenle iyi ol atma dedim salak gibiyim bırak ne hali varsa görsün iyilikten maraz Doğar işte sonunda ben suçlu oldumKendilerinde aşağılık kompleksi olduğu için başka türlü ellerinde tutamayacaklarını düşünüyorlar çünkü, kolunu kanadını kırıyorlar çevrenden uzaklaştırıyorlar yalnızlaştırıyorlar sonra da ezip ego tatmini yapıyorlar ancak öyle kendilerini bir şey sanıyorlar bak ne yaparsam yapayım burada diye.Ben 35 yaşındayım