Gokcede bırakır kız çocukları çok akıllı hemen kavrıyor şimdi daha güzel temiz oldu bide sıcakta bez çocuklara işkence ben vide kirese gönderecek hemen öğrenmesi lazımdı sen nasilsin bisandinmi kurtuldunmuHavalar birden ısınınca ben idrak edemedim daha ya havalar çarptı beni elim kolum kalkmıyor sanki günü zor bitiriyorum şu doğumu osu busu çok vurdu beni 10 yaş yaşlandım sankiİyi olmuş bezi bırakmış hayırlı olsun çok sevindim benim gözümde büyüyor valla ya
![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gokcede bırakır kız çocukları çok akıllı hemen kavrıyor şimdi daha güzel temiz oldu bide sıcakta bez çocuklara işkence ben vide kirese gönderecek hemen öğrenmesi lazımdı sen nasilsin bisandinmi kurtulHavalar birden ısınınca ben idrak edemedim daha ya havalar çarptı beni elim kolum kalkmıyor sanki günü zor bitiriyorum şu doğumu osu busu çok vurdu beni 10 yaş yaşlandım sankiİyi olmuş bezi bırakmış hayırlı olsun çok sevindim benim gözümde büyüyor valla ya
![]()
Ha bu arada moderatör olmuşsunGokcede bırakır kız çocukları çok akıllı hemen kavrıyor şimdi daha güzel temiz oldu bide sıcakta bez çocuklara işkence ben vide kirese gönderecek hemen öğrenmesi lazımdı sen nasilsin bisandinmi kurtuldunmu