Kızlar hangi parfüm kullanıyosunuz? Ben büyüleyici, özleten, çekici, merak etdirici bi koku istiyorum da sizler öyle koku buldunuzmu?
Kızlar hangi parfüm kullanıyosunuz? Ben büyüleyici, özleten, çekici, merak etdirici bi koku istiyorum da sizler öyle koku buldunuzmu?
Vallha canım hamilelikte bir tiksindim birdaha kullanmak gelmedi ağır kokuları pek sevmem ztn bahsetmiş olduğun kokuda ağır bir kokuKızlar hangi parfüm kullanıyosunuz? Ben büyüleyici, özleten, çekici, merak etdirici bi koku istiyorum da sizler öyle koku buldunuzmu?
Ben genelde grasitin vücut spreyini kullanıyorum her duştan sonra parfüm ćok nadir kullanırım avonun wish of love parfümünü almıştım bazen kullanırım kokusu gayet güzel birde lorisin çiçek kokulu parfümlerini çok seviyorumKızlar hangi parfüm kullanıyosunuz? Ben büyüleyici, özleten, çekici, merak etdirici bi koku istiyorum da sizler öyle koku buldunuzmu?
Hangi vicut kremi kullanıyon? Bende deneyimŞahsen ben parfümden çok duştan sonra vucut kremi kullanıyorum eşim de çok seviyor. Parfümle pek aram yok
Hangi parfüm?Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kullanıyorum çok severim parfum
Hangi parfüm?Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kullanıyorum çok severim parfum
Deniz kokulu diyilmi bu?2 senedir falan bunu kullanıyorum canım BİM'in çok güzel kokuyor ama bende değiştirmeyi düşünüyorum.bugun baya bir baktım Instagramdan parfümlere bende senin gibi kokular ariyordum ama Trendyolda fiyatları çok pahalı
Ekli dosyayı görüntüle 4622
Yok cnm baya değişik bir kokusu vardı geçen ay bitti bir daha da almadım açıkçası değiştireceğim diyeDeniz kokulu diyilmi bu?
Instagram da parfüm konağım diye bir hesap var seni istediğin kokular orda aslında ama fiyatlar baya uçuk ben bugün baktım Trendyoldan parfümlerin markalarını yazarakDeniz kokulu diyilmi bu?
Dort milyarmiYok cnm baya değişik bir kokusu vardı geçen ay bitti bir daha da almadım açıkçası değiştireceğim diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Instagram da parfüm konağım diye bir hesap var seni istediğin kokular orda aslında ama fiyatlar baya uçuk ben bugün baktım Trendyoldan parfümlerin markalarını yazarak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ekli dosyayı görüntüle 4624
Mesela bunu çok övüyorlar ama fiyatı Trendyol da 4 milyara yakın