Sorum var Çanak ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cemile N♡N♡C tarafından oluşturulan Çanak ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 687 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çanak ağrısı
Konbuyu başlatan Cemile N♡N♡C
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 25 haftalık hamileyim çanak hissem aşağıdan sağ taraf iç bacak tarafımda ağrım var böyle bir ağrıyla karşılaşan oldumu aceba neden ağrıyor bilemiyorum önceki hamileliyimde böyle olmamışdı hiç

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Selam kızlar 25 haftalık hamileyim çanak hissem aşağıdan sağ taraf iç bacak tarafımda ağrım var böyle bir ağrıyla karşılaşan oldumu aceba neden ağrıyor bilemiyorum önceki hamileliyimde böyle olmamışdı hiç
Merhaba canım bnmde kızımda öyle olmuştu çok ağrı oluyordu özellikle oturup kalkarken yürürken ah ne kötü ona eskiler bir isim diyordu da unuttum cnm

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım bnmde kızımda öyle olmuştu çok ağrı oluyordu özellikle oturup kalkarken yürürken ah ne kötü ona eskiler bir isim diyordu da unuttum cnm
Hakikatenmi canım bende 1ci kızdı böyle durumum olmamışdı şimdi erkek böyle oldu korktum yürürken çok zorlanıyorum yara gibi sanki

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Çox gezme mende ele olurdu uzan dincel ay baci
Elə edirəm elə canım neçə gündü yüngül hiss edirdim ağrını bugün daha pis oldu qorxdum qızımda uşağı yuxarıda çox hiss edətdim bunda adətən aşağıdı aşağıya vurur elə
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok yok panik yapma bende öyleydim Allah günah yazmasın felçli gibiydim valla bnde de iki oğlumda yoktu
Can çok acayib durum vallah

Yok yok panik yapma bende öyleydim Allah günah yazmasın felçli gibiydim valla bnde de iki oğlumda yoktu

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Elə edirəm elə canım neçə gündü yüngül hiss edirdim ağrını bugün daha pis oldu qorxdum qızımda uşağı yuxarıda çox hiss edətdim bunda adətən aşağıdı aşağıya vurur elə

He bu mende 33 hefdelikdi lap asda hereket eldir 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.