Canlar 2 ay aşısı olacak kızım bi bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Canlar 2 ay aşısı olacak kızım bi bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,843 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlar 2 ay aşısı olacak kızım bi bakın
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Birşey olmaz mı
Yok olmuyo aşı olunca çok hastalanıyor acı çekiyorlar tanıdıklarım dan biliyorum bende aşı olmamışım hiç bi sıkıntım yok yani aşı olanlar hasta olmuyo diye birşey yok sonuçta niye boşuna çocuğuma hastalık aşılasınlar ki aşı dedikleri şey o hastalık güya bağışıklık arttırmak için ama alakası yok bence ne yaptıkları belli değil ben bilmiyorum ya başka bişe aşılıyorlarsa bu yüzden hiç güvenim yok ve bi sıkıntı da yaşamadık bin şükür

Sybm

Guest
rank
Yok olmuyo aşı olunca çok hastalanıyor acı çekiyorlar tanıdıklarım dan biliyorum bende aşı olmamışım hiç bi sıkıntım yok yani aşı olanlar hasta olmuyo diye birşey yok sonuçta niye boşuna çocuğuma hastalık aşılasınlar ki aşı dedikleri şey o hastalık güya bağışıklık arttırmak için ama alakası yok bence ne yaptıkları belli değil ben bilmiyorum ya başka bişe aşılıyorlarsa bu yüzden hiç güvenim yok ve bi sıkıntı da yaşamadık bin şükür
Haklısın

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Evt teyzesi 2 aylık olduk Allahım hepimizin evlatlarını bizlere bizleride evlatlarımıza ailemize bagışlasın 🤲🤲
Amin canım inşallah yaa şimdi tam yemelik olmuştur elleri yumuk yumuk kokusu ayrı bir hayat 🥰🥰😍 bebekler çok güzel oluyor ya eve can getiriyor hayat getiriyor Allah'ım tüm bebeklerimizi her türlü kötülükten sağlık sorunundan korusun inşallah 🙏🍒🍒🍒

Sybm

Guest
rank
Amin canım inşallah yaa şimdi tam yemelik olmuştur elleri yumuk yumuk kokusu ayrı bir hayat 🥰🥰😍 bebekler çok güzel oluyor ya eve can getiriyor hayat getiriyor Allah'ım tüm bebeklerimizi her türlü kötülükten sağlık sorunundan korusun inşallah 🙏🍒🍒🍒
Amin cnm valla çok güzel bir duygu oglum dogunca yaşım 16 Dı anlamamıştım ama kızımda daha bilinçliyim daha güzel ilgileniyorum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Amin cnm valla çok güzel bir duygu oglum dogunca yaşım 16 Dı anlamamıştım ama kızımda daha bilinçliyim daha güzel ilgileniyorum
Baya erken anne olmuşsun annelik çok güzel bir duygu 😍😍🥰 Allahim isteyen her kadına nasip eder inşallah 🤗 minik kiraz kızı öp kokla yerimize de 🍒🍒🍒

Tüm sayfalar yüklendi.