Sorum var Canlar benim 1 buçuk yaşındaki oğlum bu aralar kollarını açıyor anne gel gel diyor hep sarılıyor öpüyor anneee diye acaba kardeşi dogucaggi mi içine

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Canlar benim 1 buçuk yaşındaki oğlum bu aralar kollarını açıyor anne gel gel diyor hep sarılıyor öpüyor anneee diye acaba kardeşi dogucaggi mi içine başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,153 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlar benim 1 buçuk yaşındaki oğlum bu aralar kollarını açıyor anne gel gel diyor hep sarılıyor öpüyor anneee diye acaba kardeşi dogucaggi mi içine
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Acaba kardeşi dogucaggi mi içine doğdu ne anlamadım duygulanyiom öyle yapınca Bi tuhaf oluyom ne var onda demeyin Bi tuhaf oluyom iste
Benim kızımda 1 buçuk yaşında oda aynı şekilde yapıyor canım 😊bilmiyorum niye

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Nedense bu ara çok yapıyor duygulaniyom 🥰☹️
Bende aynı şekilde balım çok duygulanıyorum 😕ama ben onuda doğacak bebeğimide aynı seveceğim ikisinde de sevgimi hiçbir şekilde esirgemeyeceğim ♥️♥️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.