Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varcanlar ilk önce herkese qeçmiş olsun depremden dolayı bir sorum var lütfən cevaplarmısınız
pazartesi kontrole gittim bebeğin kalp atışı zayıf dedi doktor 149 muş atışı böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç aranızda bu arada 2 aylık hamileyim 3 yeni qeçtim yani 10 hafta 2 günlüğüz
pazartesi kontrole gittim bebeğin kalp atışı zayıf dedi doktor 149 muş atışı böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç aranızda bu arada 2 aylık hamileyim 3 yeni qeçtim yani 10 hafta 2 günlüğüz
çok sağol kuzum ama bu 149 a az diyor nedən bənde anlamadım her halde 170 dən az olduğu için öyle düşündü bilemedim tam endişeliyim 14 gün sonra yine qəl dedi ama içime bir kurt da düşürmedi değil
çok sağol kuzum ama bu 149 a az diyor nedən bənde anlamadım her halde 170 dən az olduğu için öyle düşündü bilemedim tam endişeliyim 14 gün sonra yine qəl dedi ama içime bir kurt da düşürmedi değil
Bütün dünyasını dəyişənlərin ruhu şad olsun. Narahat olma. Məndə də 6 həftəlik ikən 152, 12 həftəlikdə 153 idi indidə 16 həftəlikdi 146-dır. Həkimlərin savadsızı sevir adamın ürəyinə qara salmağı.
Hepimize geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın kalp atışı gayet iyi canım en az 120 olması lazım ki senin 149 gayet iyi birde her ihtimale karşı kendini de fazla yorma bol bol istirahat et
Gayet normal sıkıntılı bir durum görseydi 2 hafta sonrayada randevu vermezdi zaten. Doktorunu değişmeni tavsiye ederim
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Salam mənimdə 2 ci hamiləliyimdir indi vaxıram siz deyəndən sonra uzi kağızlarıma 17 həftəsində getmişəm 153 dür ürək vurğusu . Məncədə normaldır qorxulu birşey yoxdur