Canlarim haydi gelin sohbete 🤩🥰❤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Canlarim haydi gelin sohbete 🤩🥰❤ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,178 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarim haydi gelin sohbete 🤩🥰❤
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kiyamam sana kuzum yaaa hic belli olmaz belki kardesi doğunca kendini büyümüş ve iz güvenli hissedip derslerini sevecektir
Ay inşallah inşallah keşke doğmasa deyip duruyor beni sevmezsin diyor insllh alışır canı sıkılmaz da vAlla bakalım canım ❤️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ay inşallah inşallah keşke doğmasa deyip duruyor beni sevmezsin diyor insllh alışır canı sıkılmaz da vAlla bakalım canım ❤️
Amaninnn öylemi diyor 😱 zor bir süreç kuzum bunu atlatmanin yoluda senden geçiyor kardesi doğduğunda ona görevler ver mesela oglum kardesinin bezin getirirmisin islak mendilini veya kardeşini ona emanet et ben su içipte geliyorum kardesin sana emanet diyim kardeşini ona aşılaya bilirsin balim

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Amaninnn öylemi diyor 😱 zor bir süreç kuzum bunu atlatmanin yoluda senden geçiyor kardesi doğduğunda ona görevler ver mesela oglum kardesinin bezin getirirmisin islak mendilini veya kardeşini ona emanet et ben su içipte geliyorum kardesin sana emanet diyim kardeşini ona aşılaya bilirsin balim
Şimdiden yardımcı olursun diyorum he ya bütün işi ben mi yapayım diyor yoksa diyorum ne güzel olur bak yok babaannmle yatsın ona yemek yedirir çok aglrsa seni uyandırır dio 😂 aynen mecbur alıştırmam lazım kız eşimle depremden önce yemek yiyorduk suyu peceteyi getrdm sofra yerine masaya koymuştum yanında ha onları ver dedim daha babaanne annemle babam bana hep iş yaptırdı ben küçüğüm dio 😂 bak 3 ay olacak daha onu diyor kız çok fena çok

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Şimdiden yardımcı olursun diyorum he ya bütün işi ben mi yapayım diyor yoksa diyorum ne güzel olur bak yok babaannmle yatsın ona yemek yedirir çok aglrsa seni uyandırır dio 😂 aynen mecbur alıştırmam lazım kız eşimle depremden önce yemek yiyorduk suyu peceteyi getrdm sofra yerine masaya koymuştum yanında ha onları ver dedim daha babaanne annemle babam bana hep iş yaptırdı ben küçüğüm dio 😂 bak 3 ay olacak daha onu diyor kız çok fena çok
Oyyy yavrum benim yaaaa sıpa 😆😆😆🥰🥰🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kac aylıkken çıktı dişiniz canım biz 5ayligiz ishal ve aşırı huysuz herseyi ağzına sokuyor
8 aylıkken ilk diş çıktı şuan 8 ay 10 günlük bitanem. Diş konusu bebekten bebeğe göre değişiyor seninki erkende çıkarabilir. Benimkindede ani ateş çıkıp inmesi maksimum 38.5 oluyordu aniden 36.5 e düşüyordu, ishal, uykusuzluk, huysuzluk, salya, herşeyi ağzına alma vardı

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
8 aylıkken ilk diş çıktı şuan 8 ay 10 günlük bitanem. Diş konusu bebekten bebeğe göre değişiyor seninki erkende çıkarabilir. Benimkindede ani ateş çıkıp inmesi maksimum 38.5 oluyordu aniden 36.5 e düşüyordu, ishal, uykusuzluk, huysuzluk, salya, herşeyi ağzına alma vardı
Ateş yok bizde ama biraz ishal huysuz salya ağzına alma falan var damaklari sertleşmiş baya

Tüm sayfalar yüklendi.