Çarşı Pazar 😱😑🧐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Çarşı Pazar 😱😑🧐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,631 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çarşı Pazar 😱😑🧐
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Biz daha market alışverişi yapmadık makarna un tarzında 😅😅😅 yapana kadar artık fiyatlar uçar

Cidden daha market alışverişi yapmadık bide o var 😱😱
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Stok yapMak lazım şuan herşey pahalı daha da pahalaniyor
Kız şimdiden uçmuş daha uçacağımı kaldı neyi bekliyonuz 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende un camasir deterjanı yağ doldurdum geri yani bitti kalabalık olunca gidiyor bide 3 tane okula giden olunca 😃😃
Stok yapMak lazım şuan herşey pahalı daha da pahalaniyor
Bende bu zamlari anlamiyom insanlar tek maasla nasıl geciniyor
Cidden öyle ve kira faturalar derken baya zor oluyor bide asgari ücretle geçinmeye çalışan insanları düşünüyorum nasıl yapıyorlar Allah yardımcıları olsun 😟

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Valla bizde yapmadık ben az önce liste yaptım esim gidcek ben cikmaiyorum malesef 🙂
Eşim gider alırız dedi biraz kahvaltı malzemeleri aldı ama büyük alışveriş yapmadık henüz

Kız şimdiden uçmuş daha uçacağımı kaldı neyi bekliyonuz 😂😂
Daha da uçar eşim yoktu evde ondan gidemedik bu ara bakalım gider alırız diyor ben gittim sebze alışverişi yaptım dedim en azından o çıksın aradan market alışverişine beraber çıkarız

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Eşim gider alırız dedi biraz kahvaltı malzemeleri aldı ama büyük alışveriş yapmadık henüz

Daha da uçar eşim yoktu evde ondan gidemedik bu ara bakalım gider alırız diyor ben gittim sebze alışverişi yaptım dedim en azından o çıksın aradan market alışverişine beraber çıkarız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bizde en fazla 2 hafta gidiyor aldıklarımız simdi liste yaptım esim gidcek dalga geçiyor benimle canım daha varmi alınca bnde bunlar sadece market daha pazar alışverişi de var diyince bitirdin beni diyor 😀😀
Kendileri kaşınıyor öyle sormasa aklına gelip pazar alışverişini katmazdın araya 😂 Allah yardımcınız olsun kuzum geçinmek çok zor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bizde en fazla 2 hafta gidiyor aldıklarımız simdi liste yaptım esim gidcek dalga geçiyor benimle canım daha varmi alınca bnde bunlar sadece market daha pazar alışverişi de var diyince bitirdin beni diyor 😀😀
Eskiden eşim hiç takmazdi herşeyi en pahalisindan alırdı şimdi adam cimriye bağlandı 😅😅😅

Oy maşallah bizim evde 2 kişiyiz 1 ay gider artık 😅
Bizde 5 lt yağ baya gidiyor unda öyle 🤗🤗

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank

Ben çıkamıyorum markette malesef 1 aylık kizim var o yuzden liste yaptım esimde iyiki liste yap dedim diyor liste yapmazsan demekki marketi satın alicaksin dimi diye dalga geçiyor benimle 😅😅

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ben çıkamıyorum markette malesef 1 aylık kizim var o yuzden liste yaptım esimde iyiki liste yap dedim diyor liste yapmazsan demekki marketi satın alicaksin dimi diye dalga geçiyor benimle 😅😅
😅😅 Adamlar için de zor yaa bizimkide liste yapma doğaçlama girelim markete diyor belki bazılarını unutursun diyor 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.