Çarşı Pazar 😱😑🧐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Çarşı Pazar 😱😑🧐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,675 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çarşı Pazar 😱😑🧐
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar markete gittim patlıcan 30 biber 30 domates 25 😱😱 yuh yaa şok oldum bu nasıl pahalılık ekmeğe zam gelmiş 2 buçuk liraydı 3 lira olmuş 🤮 Ramazan gelmiş ne yapacak bu insanlar yaa
Hayır onunede gecilmiyo fiyatların ben anlamadım gitti hergun bı ürünün fiyatı değişirmi bı yapdirim yok ceza yok ete zam ekmege zam doğalgaza zam sebze desen oda uçmuş ne yiyip içelim biz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayır onunede gecilmiyo fiyatların ben anlamadım gitti hergun bı ürünün fiyatı değişirmi bı yapdirim yok ceza yok ete zam ekmege zam doğalgaza zam sebze desen oda uçmuş ne yiyip içelim biz
Rabbim yardimcimi olsun valla kuzum 🤲🏻en son Kemal Sunal gibi zam zama zam diye bayılıp gidecem😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Şuan makarna yapıyorum her gün hergun insan bikiyor oğlum ayrı kocam ayrı dert
Makarnayı hiç sevmiyorum Allah günah yazmasın ama 😣😣 cidden pirinç pilavı ve makarna hiç sevmiyorum baya eşim için alıyoruz 😑
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla öyle herşeye zam cidden böyle birsey olamaz ramazan geldi şimdi hergun yemeği lazım tatlısı lazım ne olacak Allah yardımcımız olsun 🙏

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ne demis ünlü düşünür insanlar istedikleri şeye zorda olsa ulasabiliyor diycek söz yok
Öyle valla yanlış birşey olmazsa geçen bir bot baktım çok beğendim eşime de dedim indirime girerse bunu alacağım diye Derimoddaydı neyse 1050 liradan 700 liraya düşmüş derken bitti alamadım indirime zaten giremedi bitti insanlar alıyor yani ben kıyıp 700 veremedim ama alan alıyor yada mağazalar tıklım tıklım bebek için biseyler bakayım dedim baya kalabalık marketlerde öyle yani bir şekilde alıyorlar demek ki 😅

,,dediginiz gibi abla patlican tavuk gibi pahallandi 😉
Patlıcan ya bide en sevdiğim sebzeler pahalanmis hep patlıcan biber benim en sevdiğim sebzeler off az az aldım yinede ne yapayım ramazan geldi 🙄

Ev

Evet maaalef öyle bugünün fiyatlarıyla yarının fiyatları aynı değil hergün etiketler değişiyor, Allah yardım etsin inşallah bu zamanda ekmek aslanın ağzında maalesef 😱
Artik midesinde sanki yaa geçen sene 8-9 lira olan sebzeler 30 liraya fırlamış bu kadar mı olur eskiden poşeti doldurup alırdım şimdi sayılı alıyorum napayım en iyisi bağ bahçe işine girmek en azından bu yönden rahatlarim 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öyle valla yanlış birşey olmazsa geçen bir bot baktım çok beğendim eşime de dedim indirime girerse bunu alacağım diye Derimoddaydı neyse 1050 liradan 700 liraya düşmüş derken bitti alamadım indirime zaten giremedi bitti insanlar alıyor yani ben kıyıp 700 veremedim ama alan alıyor yada mağazalar tıklım tıklım bebek için biseyler bakayım dedim baya kalabalık marketlerde öyle yani bir şekilde alıyorlar demek ki 😅

Patlıcan ya bide en sevdiğim sebzeler pahalanmis hep patlıcan biber benim en sevdiğim sebzeler off az az aldım yinede ne yapayım ramazan geldi 🙄

Artik midesinde sanki yaa geçen sene 8-9 lira olan sebzeler 30 liraya fırlamış bu kadar mı olur eskiden poşeti doldurup alırdım şimdi sayılı alıyorum napayım en iyisi bağ bahçe işine girmek en azından bu yönden rahatlarim 😂😂
Valla evime gideyim o bağ bahçe isini bende düşünüyorum balkonumun birine hep sebze filan dikecen yoksa böyle olmayacak 😂😂

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank

Evet ya geçen hafta pazarda sivri biber kilosu 40 dedi dalgamı geçiyorsunuz ya siz dedim :)) alamayanlar için demet yapıp öyle satiyolar sivri biberi de seviyorum iki demet anca aldım:))) ne olduda sivri biber 40 oldu

Tüm sayfalar yüklendi.