Çatı kemiği muayenesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Elifavsar tarafından oluşturulan Çatı kemiği muayenesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,182 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çatı kemiği muayenesi
Konbuyu başlatan Elifavsar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Elifavsar

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ben 38 haftalık oldum doktor şimdiye kadar normal doğum dedi alttan muayene yapmadan normal olup olmadığını anlamak için alttan muayene şart değil mi

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ben 38 haftalık oldum doktor şimdiye kadar normal doğum dedi alttan muayene yapmadan normal olup olmadığını anlamak için alttan muayene şart değil mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

38.hafta çatı muayenesi 40 nst yazıyo internetten baktım canım

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Ben dün oldum canım çatı muayenesi oda sancım çıktığı için sancım devam ederse gidicem bakalım açılma yok İnşallah olur açılmam🤲🏻

...

Moderator
Mod
rank

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Açıkçası ben alttan muayene olmadan notmal doğum istiyorum çünkü muayene surasında doğum tetikleniyor ve zamanından önce zorla çıkartıyorlarmış 🙈

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım çatı kemiğinin uygun olup olmadığı test ediliyor oradan belli oluyor

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Şart degil canım her doktor yapmıyor bende ilk dogumumu normal yapmıştım benim doktorum da alttan muayne etmemişdi sordum hatta yapmayacak mısınız diye gerek yok demisti yapmamıştı. Şimdi 2.ye 35 haftalık hamileyim dün kontrolum vardı bu doktoruma da soyledim normal istiyorum diye ileri ki haftalar da yapar mı bilmiyorum ama ilk dogumum normal olduğu İcin bu doktorun da gerek duyacagını sanmıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.