Çatı muanesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Çatı muanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,249 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çatı muanesi
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

Serra

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğum benim 37+3 de olmuştu seninde yakindir canim gelmesi, bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah🌺 yürüyüş yap hareketlilikte önemli kuru hurma yemeye başlarsin
Bu arada hurmanın neye faydası var canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk doğumlar için ortalama saatte 1 cm, sonraki doğumlar içinse, satte 1.5 cm olacak şekilde ilerler ve 10 cm rahim ağzı açılması olduğunda, rahim ağzı tam olarak açılmış kabul edilir ve böylece 2. evre olan ıkınma evresi başlar.
Korkuyorum 😬😬

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank

Korkuyorum 😬😬
Hurmanın faydaları arasında en önemlisi ve dikkat çekeni, rahim açıklığını arttırması! Doğum vaktinin yaklaşması ile beraber rahmin açılmasını kolaylaştırması, suni sancı ya da beklemeye gerek olmadan normal doğumun rahatlıkla gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hurmanın faydaları arasında en önemlisi ve dikkat çekeni, rahim açıklığını arttırması! Doğum vaktinin yaklaşması ile beraber rahmin açılmasını kolaylaştırması, suni sancı ya da beklemeye gerek olmadan normal doğumun rahatlıkla gerçekleşmesine yardımcı olur.
Özel satan yerler var hurmadiyari vs. oralardan al istersen canım orijinal kuru hurma ilaçlanmamış taze bulursan daha iyi olur

Korkuyorum 😬😬
Bende çok heyecanlıyım inşaallah çabuk açılma olurda hepimizin yormaz fazla bebiş hemen gelir ben 22 haftadayim canım 💞

Son düzenleme:

Serra

Kayıtlı Üye
rank

Özel satan yerler var hurmadiyari vs. oralardan al istersen canım orijinal kuru hurma ilaçlanmamış taze bulursan daha iyi olur

Bende çok heyecanlıyım inşaallah çabuk açılma olurda hepimizin yormaz fazla bebiş hemen gelir ben 22 haftadayim canım 💞
Tam canım öle hurma bulursam alırım artık ne bulursam burda 😏

Tüm sayfalar yüklendi.