Ciğer Geliştirici İğneden Sonra Doğum Ne Zmn

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esrabeyza tarafından oluşturulan Ciğer Geliştirici İğneden Sonra Doğum Ne Zmn başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,535 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ciğer Geliştirici İğneden Sonra Doğum Ne Zmn
Konbuyu başlatan Esrabeyza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Canan_

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Ciğer geliştirici iğne vurulduktan kaç hafta sonra doğum oldu hanımlar bnm 31 . Haftamda vuruldu ve bu iğneyi vuranlarin çocukları dahami erken oluyor
Yok canım benim ablamda ciğer geliştirici iğne kullanıyordu ablam 39 haftada doğum yaptı korkma gerek yok onlar erken doğuma önem alıyorlar ciğerleri gelişsin diye ne olur ne olmaz diye

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğum riski olanlara çocuğun gelişimi tamamlanmadan doğarsa diye vurulduğunu biliyorum. Erken doğuma sebep değil yani iğne
Biliyorum kuzum bnde öyle diye ama vurulduktan sonrada norml bı bebeğin haftasına göre bu sefer ciğerleri önde gidiyormuş yani gelişimini çok daha önceden tamamliyormus o yüzden bilen vurulduktan sonra 40 haftayı yada38. Haftayı dolduran varmiki diye merak ediyorum çevrem de yok bide buraya sormak istedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok canım benim ablamda ciğer geliştirici iğne kullanıyordu ablam 39 haftada doğum yaptı korkma gerek yok onlar erken doğuma önem alıyorlar ciğerleri gelişsin diye ne olur ne olmaz diye
Tm canım anladim insalh bizde o vakitlere. Geliriz teşekkür ederim

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Biliyorum kuzum bnde öyle diye ama vurulduktan sonrada norml bı bebeğin haftasına göre bu sefer ciğerleri önde gidiyormuş yani gelişimini çok daha önceden tamamliyormus o yüzden bilen vurulduktan sonra 40 haftayı yada38. Haftayı dolduran varmiki diye merak ediyorum çevrem de yok bide buraya sormak istedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tm canım anladim insalh bizde o vakitlere. Geliriz teşekkür ederim
Onu hiç duymamıştım geç doğarsa ciğerleri önden gidermiki acaba umarım öylr olmaz

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Ciğer geliştirici iğne vurulduktan kaç hafta sonra doğum oldu hanımlar bnm 31 . Haftamda vuruldu ve bu iğneyi vuranlarin çocukları dahami erken oluyor
Canım iğneyle doğumun hiçbir alakası yok erken doğum riski olanlara vuruyorlar bebeğin ciğerleri Dana çabuk gelsin diye.

Tüm sayfalar yüklendi.