Cinsel birliktelik sorusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Cinsel birliktelik sorusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,892 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsel birliktelik sorusu
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Ya saçmalamasın ayetlerde de var ne zaman yaklaşmak gerektiği. Belki hamile olduğun içindir bazı erkekler de psikolojik olarak kendilerini rahat hissetmiyebiliyorlar. Yani sana ya da bebeğe zarar vereceğini düşünebilir bu da babalık iç güdüsü oluşurmuş. Sen kocana yine de aşırı tepki gösterme onu istediğini zarar vermeyeceğini hatta cinsel birliktelik hamilelikte önemli olduğunu söylemen lazım. Ayrıca her orgazm doğum kasılmalarına yardımcı olur ve daha da fazla faydası vardır ve ben her hamileliğimde libidom hep yüksektir kocama da bunu habire söylerim :)
Hamile değilim canım 11 aylık oğlum var hamile iken de beraber olduğumuz olurdu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşin ramazanı çok yanlış yoeumluyor Sanırım tamam ramazan nefisleri köretlme zamanı ama bu nefis eş için geçerli değil ki ne demek sana nefsim uyanmıyor ya bir insana her şeyi geçtim karısına söylenecek söz mü bu 🤦🏻‍♀️
Evet katılıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya saçmalamasın ayetlerde de var ne zaman yaklaşmak gerektiği. Belki hamile olduğun içindir bazı erkekler de psikolojik olarak kendilerini rahat hissetmiyebiliyorlar. Yani sana ya da bebeğe zarar vereceğini düşünebilir bu da babalık iç güdüsü oluşurmuş. Sen kocana yine de aşırı tepki gösterme onu istediğini zarar vermeyeceğini hatta cinsel birliktelik hamilelikte önemli olduğunu söylemen lazım. Ayrıca her orgazm doğum kasılmalarına yardımcı olur ve daha da fazla faydası vardır ve ben her hamileliğimde libidom hep yüksektir kocama da bunu habire söylerim :)
Arkadaş hamile değil ki canım benim oğlumla bir bebeği var

Hamile değilim canım 11 aylık oğlum var hamile iken de beraber olduğumuz olurdu

Evet katılıyorum
Hayır aynı şeyi sen söylesen bin ton laf yersin eşinle düzgğnce konuş insanın eşine nefsinin uyanmamaso ne dmeek ya ay okudukça sinirlerim bozuluyor

Tüm sayfalar yüklendi.