Cinsiyeeet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubs tarafından oluşturulan Cinsiyeeet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 646 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyeeet
Konbuyu başlatan Kubs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

Kubs

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar biz 16 haftalık olduk fakat kendini göstermiyor bir türlü bacaklarını kapatıyor yada sırtını dönüyor bu durumu yaşayan var mı ne zaman öğrendiniz kız bebek kendini saklar diyorlar sizce ne olabilir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar biz 16 haftalık olduk fakat kendini göstermiyor bir türlü bacaklarını kapatıyor yada sırtını dönüyor bu durumu yaşayan var mı ne zaman öğrendiniz kız bebek kendini saklar diyorlar sizce ne olabilir
Merhaba Cnm doktora gidince çikolata yedin mi 😍

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yedim baya hareketliydi ama hiç göstermedi 😂
😍😍 O zaman bekle cnm detaylı ultrasyonda gösterir belki.. genelde öyle derler kız çocukları utangaç göstermez diye.. benimde surkeli doktor kıza benziyor diyordu en son detaylıda kız dediler ama ben yiende emin değilim bı kaç defa daha sorup öyle kıyafet alırım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nazlı bebek genelde öyle derler benim kız kardeşimin kzıı da göstermedi bir türlü 20 de netleşti 😇🥰

Pelin

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebişim erkek biz 24. Haftada öğrendik Detaylı ultrasonda .Biz de kaç kere öğrenmek istedik bizimkide bacaklarını kapatmıştı . En net 20 -24 haftalar arası çekinilen detaylı utrasonda belli oluyor.

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeligimde 18haftada zor gosterdi ve kızdı kizlar saklar ama saunda ikinciye hamileyim geçen kafta girdiğimde 13+2 de öğrendim cinsiyetini kız olduğunu bende anlamadım🤣

Tüm sayfalar yüklendi.