Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar biz 16 haftalık olduk fakat kendini göstermiyor bir türlü bacaklarını kapatıyor yada sırtını dönüyor bu durumu yaşayan var mı ne zaman öğrendiniz kız bebek kendini saklar diyorlar sizce ne olabilir
Merhabalar biz 16 haftalık olduk fakat kendini göstermiyor bir türlü bacaklarını kapatıyor yada sırtını dönüyor bu durumu yaşayan var mı ne zaman öğrendiniz kız bebek kendini saklar diyorlar sizce ne olabilir
O zaman bekle cnm detaylı ultrasyonda gösterir belki.. genelde öyle derler kız çocukları utangaç göstermez diye.. benimde surkeli doktor kıza benziyor diyordu en son detaylıda kız dediler ama ben yiende emin değilim bı kaç defa daha sorup öyle kıyafet alırım
Benim bebişim erkek biz 24. Haftada öğrendik Detaylı ultrasonda .Biz de kaç kere öğrenmek istedik bizimkide bacaklarını kapatmıştı . En net 20 -24 haftalar arası çekinilen detaylı utrasonda belli oluyor.
Benim ilk gebeligimde 18haftada zor gosterdi ve kızdı kizlar saklar ama saunda ikinciye hamileyim geçen kafta girdiğimde 13+2 de öğrendim cinsiyetini kız olduğunu bende anlamadım