Cinsiyet değişikliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selin.33 tarafından oluşturulan Cinsiyet değişikliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,998 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet değişikliği
Konbuyu başlatan Selin.33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 2 li testte bebeğimin erkek olacağını öğrendim doktor direk orasını gösterdi falan diye kendinden de emin konuştu sonraki 4. 5. ayda başka doktor kıza benziyor dedi. Şimdi 6. aydayız kontrole gittik %95 kız dedi hatta gösterdi ekranı da bana kalsa %100 ama size erkek denilmiş önce dedi o yüzden %5 lik bi yanılma payı olabilir detaylı ultrasonda da sorun o zaman daha kesin sonuç alırsınız dedi doktor. Malesef bakan doktorların hepsi farklı kişilerdi öyle denk geldi bu yüzden mi bu karışıklık oldu yoksa genelde oluyor mu böyle şeyler. Başına gelen var mı
Bizim de basimiza aynisi geldi canım ya. 14 haftalikken %75 erkek denildi doktor kendinden çok emin konuştu hatta gösterdi. Şimsi 16 buçuk haftada kız denildi. Kime inanacağımızı sasirdik vallahi..

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 2 li testte bebeğimin erkek olacağını öğrendim doktor direk orasını gösterdi falan diye kendinden de emin konuştu sonraki 4. 5. ayda başka doktor kıza benziyor dedi. Şimdi 6. aydayız kontrole gittik %95 kız dedi hatta gösterdi ekranı da bana kalsa %100 ama size erkek denilmiş önce dedi o yüzden %5 lik bi yanılma payı olabilir detaylı ultrasonda da sorun o zaman daha kesin sonuç alırsınız dedi doktor. Malesef bakan doktorların hepsi farklı kişilerdi öyle denk geldi bu yüzden mi bu karışıklık oldu yoksa genelde oluyor mu böyle şeyler. Başına gelen var mı
Benim erken haftalarda daha 3 unede erkek dendi ve birdaha cinsiyet muhabbeti yapilmadi ve evet erkekti.. suan bende ogrenemiyorum.. su olabilir belki buyuk ihtimalle benziyor falan bile denmedi bana.. suan belkisini bile duyamadim :( bu konuya benimde cok canim skkin.. baktiklari cihazlar en cok bu duruma etken oluyor , o yuzden ayrintili ultrasonda ogrenirsiniz diyorlar cunku o cihazlar daha iyi ve daha kesin sonuc veriyor.. doktorumu degistirmek zorunda kaldigim icin cok uzuluyorum :( doktor ayri cihazlarina ayri kiziyorum ama mecburumda suan icin :( of of tam derdimin ustune geldi bu konu..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende şimdi şüphede kaldım sadece bı kere sorduk erkek dedi kesin net bir şekilde dedi son ayim başkada soramadık erkek diye ya yanlis gördüyse bide hazırlıklarınimi yaptım 😃
Valla burdaki mesajlwri okurken benimde içime bir şüphe düştü açıkçası 😅 doktorlar bebişimin pipisine kadar gösterdiler ama yinede terettüde düşüyorum 😅😅

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Bana 14 haftalıkken erkel dedi 16 haftalıkken 3 utrosyon da kız benziyor dedi 2 bi doktora baktırdım oda kıza venziyor dedi bende ayrıntılı utrosyonu bekliyorum oda 1 ay sonra inşallah kız dir 🥰🥰🥰🥰

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Valla burdaki mesajlwri okurken benimde içime bir şüphe düştü açıkçası 😅 doktorlar bebişimin pipisine kadar gösterdiler ama yinede terettüde düşüyorum 😅😅
Şuan aynı şeyi bende düşünüyorum🙈 ayrıntılı ultrason da bana da erkek dedi gösterdi ama çıkarken raporu yazarken de kız mı demiştik dedi kendi doktoruma gittim oda cinsiyet soylemismiydik dedi bende düşünemedim o an ayrıntılı da erkek dediler doğru mudur dedim doğru erkek dedi oda ama şuan tekrar şüpheye düştüm

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason da herşey kesin cikar canım üzme kendini

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Şuan aynı şeyi bende düşünüyorum🙈 ayrıntılı ultrason da bana da erkek dedi gösterdi ama çıkarken raporu yazarken de kız mı demiştik dedi kendi doktoruma gittim oda cinsiyet soylemismiydik dedi bende düşünemedim o an ayrıntılı da erkek dediler doğru mudur dedim doğru erkek dedi oda ama şuan tekrar şüpheye düştüm
Çok merak içindeyim 3 çatalı göxüküyoor dedi kız gibi dedi gibi demesi bitirdi beni 23 şubat ayrıntılı var 1ayy nasıl dayanırım bu meraka

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hahah 15 Şubat'ta kontrolde erkek derlerse 3. Kez demiş olacaklar içimdeki bütün şüphe gidecek sanırım o zaman alışverişe baslicam 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.