Cinsiyet erkekten kıza döndü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yasemin.. tarafından oluşturulan Cinsiyet erkekten kıza döndü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,415 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet erkekten kıza döndü
Konbuyu başlatan Yasemin..
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Lamia

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 12 haftalıkken erkek dendi smdi 15 haftalıkken kız dediler kafam karıştı
Cinsiyet donmesi diye bıse olmaz canım bebek ana rahmine dustgbu andan ıstıbaren olusuyor doktorun yanlıs bakmasıdır bnu doktrm bana gukerek anlattı bazı dokyrlar kordonu erkek sanıo 🤣 yani demem o ki doktor hatası olabiliyor bazen

Yasemin..

Kayıtlı Üye
rank
Cinsiyet donmesi diye bıse olmaz canım bebek ana rahmine dustgbu andan ıstıbaren olusuyor doktorun yanlıs bakmasıdır bnu doktrm bana gukerek anlattı bazı dokyrlar kordonu erkek sanıo 🤣 yani demem o ki doktor hatası olabiliyor bazen
Evet biliyorum ama benim üçüncü gebeliğim ikisindede 12 haftalikken doğru bilmislerdi bunda yanilinca kız mı erkek mi kafamız karıştı 😀

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
12 haftada erkek diyen aceleci davranmış

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Banada 11. Haftada erkek dedi sonra 13. De kız dedi şimdi hep kız diyor 4 boyutludada kız çıktı garanti olan 4 boyutlu

Tüm sayfalar yüklendi.