Eski post kuzum 😅😅 Doğru ben ona hiç dikkat etmedim
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 711 Konum Batman 3 Mayıs 2023 #31 Hülya12' Alıntı: Eski post kuzum Genişletmek için tıkla ... Doğru ben ona hiç dikkat etmedim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 3 Mayıs 2023 #32 yasemin.' Alıntı: Doğru ben ona hiç dikkat etmedim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın canım napiyorsunn
yasemin.' Alıntı: Doğru ben ona hiç dikkat etmedim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın canım napiyorsunn
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 711 Konum Batman 3 Mayıs 2023 #33 Hülya12' Alıntı: Nasılsın canım napiyorsunn Genişletmek için tıkla ... İyim cnm şükür Bebekle uğraşıyorum gün boyu uyumadı hep bı huzursuzluk vardı üzerinde sen nasılsın yazamıyorum ama takip ediyorum bebekler nasıl
Hülya12' Alıntı: Nasılsın canım napiyorsunn Genişletmek için tıkla ... İyim cnm şükür Bebekle uğraşıyorum gün boyu uyumadı hep bı huzursuzluk vardı üzerinde sen nasılsın yazamıyorum ama takip ediyorum bebekler nasıl
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 3 Mayıs 2023 #34 yasemin.' Alıntı: İyim cnm şükür Bebekle uğraşıyorum gün boyu uyumadı hep bı huzursuzluk vardı üzerinde sen nasılsın yazamıyorum ama takip ediyorum bebekler nasıl Genişletmek için tıkla ... Yeirme op kokla kuuzm bende risk var yatıyorum canim bebisler iyi hastanede yattım rahimde kisalma var
yasemin.' Alıntı: İyim cnm şükür Bebekle uğraşıyorum gün boyu uyumadı hep bı huzursuzluk vardı üzerinde sen nasılsın yazamıyorum ama takip ediyorum bebekler nasıl Genişletmek için tıkla ... Yeirme op kokla kuuzm bende risk var yatıyorum canim bebisler iyi hastanede yattım rahimde kisalma var
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 711 Konum Batman 3 Mayıs 2023 #35 Hülya12' Alıntı: Yeirme op kokla kuuzm bende risk var yatıyorum canim bebisler iyi hastanede yattım rahimde kisalma var Genişletmek için tıkla ... Kendine çok dikkat ett yat kalkma zaten vaktinde gelirler inşallah Şimdi hastanedemisin peki
Hülya12' Alıntı: Yeirme op kokla kuuzm bende risk var yatıyorum canim bebisler iyi hastanede yattım rahimde kisalma var Genişletmek için tıkla ... Kendine çok dikkat ett yat kalkma zaten vaktinde gelirler inşallah Şimdi hastanedemisin peki
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 3 Mayıs 2023 #36 yasemin.' Alıntı: Kendine çok dikkat ett yat kalkma zaten vaktinde gelirler inşallah Şimdi hastanedemisin peki Genişletmek için tıkla ... Yok kuzuzm ciktim 2 hafta yattım rahime halka taktılar acilmayi önlemek için amin canım benim
yasemin.' Alıntı: Kendine çok dikkat ett yat kalkma zaten vaktinde gelirler inşallah Şimdi hastanedemisin peki Genişletmek için tıkla ... Yok kuzuzm ciktim 2 hafta yattım rahime halka taktılar acilmayi önlemek için amin canım benim
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 711 Konum Batman 3 Mayıs 2023 #37 Hülya12' Alıntı: Yok kuzuzm ciktim 2 hafta yattım rahime halka taktılar acilmayi önlemek için amin canım benim Genişletmek için tıkla ... Geçecek bunlar cnm sen kendin ve bebeklerin için çok ayakta durma hareket etme sağlıkla gelsin paşalar
Hülya12' Alıntı: Yok kuzuzm ciktim 2 hafta yattım rahime halka taktılar acilmayi önlemek için amin canım benim Genişletmek için tıkla ... Geçecek bunlar cnm sen kendin ve bebeklerin için çok ayakta durma hareket etme sağlıkla gelsin paşalar
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 3 Mayıs 2023 #38 yasemin.' Alıntı: Geçecek bunlar cnm sen kendin ve bebeklerin için çok ayakta durma hareket etme sağlıkla gelsin paşalar Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim Allah razı olsun yatacam mecbur
yasemin.' Alıntı: Geçecek bunlar cnm sen kendin ve bebeklerin için çok ayakta durma hareket etme sağlıkla gelsin paşalar Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim Allah razı olsun yatacam mecbur
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Mayıs 2023 #39 Gülüm' Alıntı: Sizce cinsiyeti nedir 11+5 günlük daha Ekli dosyayı görüntüle 766 Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum
Gülüm' Alıntı: Sizce cinsiyeti nedir 11+5 günlük daha Ekli dosyayı görüntüle 766 Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 3 Mayıs 2023 #40 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Gamzem eski post
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Gamzem eski post