Cinsiyet Tahmini Yapabilen?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Cinsiyet Tahmini Yapabilen? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,712 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet Tahmini Yapabilen?
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar aranızda yeniyim 12 haftalık hamileyim daha erken ama doktorum da söylemedi cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda 😊Birde buradan nasıl resim yükleniyor bilmiyorum 😂😂
Canm benim Allah gönlüne göre versin. Şimdi biz görmediğimiz bi fotoya nasıl tahmin yürütelim doktor bile demediyse 😁 sabırlı ol öğrenirsin 🤗

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canm benim Allah gönlüne göre versin. Şimdi biz görmediğimiz bi fotoya nasıl tahmin yürütelim doktor bile demediyse 😁 sabırlı ol öğrenirsin 🤗
Resim varda atamıyorum 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy bende yukleyemiyorum resim 😬 benimkiyle haftasi ayni canim diğer kontrolde netlesir bizimkide inşaallah 🥰
İnşallah bide benim doktor bizim cins ağzından cımbızla laf alıyorsun özel hastane olmasına rağmen 2-3 hafta arayla çağırıyor hep evde kafayı yiyorum😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy bende yukleyemiyorum resim 😬 benimkiyle haftasi ayni canim diğer kontrolde netlesir bizimkide inşaallah 🥰
İnşallah bide benim doktor biraz cins ağzından cımbızla laf alıyorsun özel hastane olmasına rağmen 2-3 hafta arayla çağırıyor hep evde kafayı yiyorum😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar