Çinsiyet tahmini

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hafsanur tarafından oluşturulan Çinsiyet tahmini başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,491 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çinsiyet tahmini
Konbuyu başlatan Hafsanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

Hafsanur

Kayıtlı Üye
rank
Bir arkadaş yeni hamile kimi si bir uygulamadan bakıp cinsiyetini öğrene biliyormuş bana bi bakarmısınoz ya anlayan varsa son adet tarihi 10.10.2023 1995 doğumlu 10. Ayın 25 ı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kimi insanlar hesap açamıyor hülya abla ben bile uygulamaya zorla üye oldum uygulama üye kabul etmiyor
E postayı aynı kabul etmiyor çünkü açab arkadaş faklı e posta üzerinden açıyor. 2. Defa aynı e postadan açmaya çalışan kişilerin ismi bize spam olarak düşüyor biz onay vermiyoruz canım ondan üye kabul etmiyoe

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
E postayı aynı kabul etmiyor çünkü açab arkadaş faklı e posta üzerinden açıyor. 2. Defa aynı e postadan açmaya çalışan kişilerin ismi bize spam olarak düşüyor biz onay vermiyoruz canım ondan üye kabul etmiyoe
Ben bikere e postami kullandım onuda kabul etmedi zorla anca açıldı yok kullanıcı adı kabul etmiyormuş yok şifrem güzel deyilmis bilgi istiyorda istiyor başka şeylere üye olmak istesem hemen olurum instagram açarken bile o kadar zorlanmiyorum üye olamayan kişilerde mecburen misafir uyeline geçiyorlar hesaplarına güre.eyen kişilerde aynı sekildeler

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben bikere e postami kullandım onuda kabul etmedi zorla anca açıldı yok kullanıcı adı kabul etmiyormuş yok şifrem güzel deyilmis bilgi istiyorda istiyor başka şeylere üye olmak istesem hemen olurum instagram açarken bile o kadar zorlanmiyorum üye olamayan kişilerde mecburen misafir uyeline geçiyorlar hesaplarına güre.eyen kişilerde aynı sekildeler
Evet canım şifre belirlemek zor uygulamada 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar