Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kumsalın annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,035 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kumsalın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nazem

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Sosyal medya da bebek partileri yapıyorlar ya önce kız diyo balon patlatmasi sonra doğarken erkek ben detaylı ultrason girdim kız dedi ama aklımda deli sorular ya doğarken erkek olursa herşeyi Pembe yeşil sarı 🙈🙊 ama kesin detaylı ultrason da çıkar diye ümit ediyorum
Benim doktorum da aslında hemen bildi oğlum da da bilmişti erkenden ama kızımda nedense baya bı hissetmedim kız olacağını kız çocuk delisiyim ama his ya işte içimden gelmedi ya da çevre baskısı dedim birçok hurafelerle birlikte inandiriyorlar insanı 😂

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Peki sonuç ne oldu 2 tane oğlum var benim
Sonuç kız 🥰 benimde bir oğlum var nasipse çok az kaldı kızıma oğlumda nasıl geçtiyse rahat hamilelik kızımda da öyle oldu hiç farklılık yoktu karnım aşırı sivri öyle kalça vs. Kilo alıp elim yüzumde şişmesi nerde batıl inanç varsa da hepsi erkekti ama kız olacak inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.