Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal medya da bebek partileri yapıyorlar ya önce kız diyo balon patlatmasi sonra doğarken erkek ben detaylı ultrason girdim kız dedi ama aklımda deli sorular ya doğarken erkek olursa herşeyi Pembe yeşil sarı ama kesin detaylı ultrason da çıkar diye ümit ediyorum
Benim doktorum da aslında hemen bildi oğlum da da bilmişti erkenden ama kızımda nedense baya bı hissetmedim kız olacağını kız çocuk delisiyim ama his ya işte içimden gelmedi ya da çevre baskısı dedim birçok hurafelerle birlikte inandiriyorlar insanı
17.ci haftada renkli ulturasyona girdim kız dedi balım 21 haftada detaylı ulturasyona girdim tekrar kız dendi en net olanı detaylı ulturasyon diye söylemişti doktorum
Sonuç kız benimde bir oğlum var nasipse çok az kaldı kızıma oğlumda nasıl geçtiyse rahat hamilelik kızımda da öyle oldu hiç farklılık yoktu karnım aşırı sivri öyle kalça vs. Kilo alıp elim yüzumde şişmesi nerde batıl inanç varsa da hepsi erkekti ama kız olacak inşallah