Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,328 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra 🙊🙉🙈

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah ❤️
Ama nasıl bir duygu bilmem kimi erken diyor daha olur kimi de 3 ay bittiyse olamz diyor
Aserme de yok ama tatlı pek yemek istemiyorum eksi biraz 🙊🙉🙈
Değişiyor canım ya ben hem oğlum da hem kızımda acı ekşi falan çekmişti canım mide bulantım ikisinde de oldu birinde 3 ay sürdü diğerinde 36 haftaya kadar devam etti 😅😅

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Değişiyor canım ya ben hem oğlum da hem kızımda acı ekşi falan çekmişti canım mide bulantım ikisinde de oldu birinde 3 ay sürdü diğerinde 36 haftaya kadar devam etti 😅😅
Hmm benim şu an yok 12 hafta olduğu zaman hastaney gidiçem o zaman tahmin söyler her halde 🤷‍♀️

Tuqba

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık oldum ama hiç mide bulantısı yok tiksinme yok günlük hayat devam yani sizce cinsiyet ne olur tahminleri alayım
Şimdiden teşekkürrr 🥰
Benim kiz bebekte de bulanmadı erkek bebekte de :) sanirim bu şekilde anlamak biraz zor olur. Ama biraz daha sabr özel hastanede 13 haftalikken öğreniyordum cinsiyetini :)

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık oldum ama hiç mide bulantısı yok tiksinme yok günlük hayat devam yani sizce cinsiyet ne olur tahminleri alayım
Şimdiden teşekkürrr 🥰
İsteyipte yaşayamadığim bir gebelik 😄 maşallah sübhanallah tadını çıkar herşeyi ye güzelce. Belki ilerleyen zamanlarda olur ortalara doglu. Oğlumda ilk başka hiç bulantı olmadı sonradan başladı doğuma kadar devam. Ama her bebek kendine özgü doğası var değişiyor. Benimki erkekte böle oldu. Belki seninki kız değişir yani bu .

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Benim kiz bebekte de bulanmadı erkek bebekte de :) sanirim bu şekilde anlamak biraz zor olur. Ama biraz daha sabr özel hastanede 13 haftalikken öğreniyordum cinsiyetini :)
Özel hastane gidiyorum 12 haftalık olduğu zaman gel dedi test yapaçam dedi o zaman tahmin eder galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İsteyipte yaşayamadığim bir gebelik 😄 maşallah sübhanallah tadını çıkar herşeyi ye güzelce. Belki ilerleyen zamanlarda olur ortalara doglu. Oğlumda ilk başka hiç bulantı olmadı sonradan başladı doğuma kadar devam. Ama her bebek kendine özgü doğası var değişiyor. Benimki erkekte böle oldu. Belki seninki kız değişir yani bu .
Aynen öyle kız erkek fark etmez sağlık li olsun hiç fark etmez ALLAH'A her kese sağlık evlatlar nasip etsin İNŞALLAH ❤️🥰

Tüm sayfalar yüklendi.