Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,358 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra 🙊🙉🙈

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebelikse normal genelde öyle oluyo ama ben ilk oğumda öyleydim şuan 21 haftalık kız çok kötü mide bulantiai kusmali.bir 4 ay geçirdik :)
Sağlık olsun da kız erkek fark etmez ama içimden erkek diye geçiyor bide ilk öğrendiğimden itibaren karnım çok şiş ya yani kim görse hamile misin diye soruyorlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Belirti olmadığına şükret bence 😅 cinsiyet olarakta bilinmiyor maalesef bünyeye bağlı bir durum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık oldum ama hiç mide bulantısı yok tiksinme yok günlük hayat devam yani sizce cinsiyet ne olur tahminleri alayım
Şimdiden teşekkürrr 🥰
İlk gebeliğimde bir kere bile midem bulanmadi 2 ci gebeliğimde 3 ay bsy yoktu sonra mide bulantısı herşey bur bir anda başladı mahf olmuştum 3 cu gebeliğim tam bir rezaletti koku baş ağrısı mide bulantısı kusma iyyyy ilk çocuğum kızdı diğer ikisi erkek cinsiyet ile alakası yok canm bunların bnce Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🥰

Kızlar 10 haftalık oldum ama hiç mide bulantısı yok tiksinme yok günlük hayat devam yani sizce cinsiyet ne olur tahminleri alayım
Şimdiden teşekkürrr 🥰
Benim ilk gebeliğim öyleydi şanslısn vlla😀cinsiyet tahmini yapamaz kmse canım herkesin hamileliği farklı cünkü ve her hamilelikte öyle

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Şimdiden teşekkürrr 🥰
Oğlumda çok rahattım kızım oldu şimdi onda da hicbirsey yaşamadım hep tatlı yedim kusmadim tiksinmedim çok güzel geçti hatta erkek olacak sandım yine kızım oldu çok şükür yani bünye meselesi bı arkadaşım sürekli kusuyorum diyordu hamile sımdi o da erkek cinsiyeti yani kusunca da oğlan çıkabiliyor 🤭 ama migrenin yoksa ve baş ağrısı çok yaşıyorsan erkek oluyor bence kızımda hiç agrimamisti başım bu da benim tezim oldu 😂

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Benim de yarın kontrolüm var inşallah söyler artık cinsiyetini 🥰🤭 çok merak ediyorum ilk bebeğim olucak tüp bebek 💋

Tüm sayfalar yüklendi.