Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,358 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra 🙊🙉🙈

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Daha cinsiyeti belli değil caim benim
Yok daha var 😇🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oğlumda çok rahattım kızım oldu şimdi onda da hicbirsey yaşamadım hep tatlı yedim kusmadim tiksinmedim çok güzel geçti hatta erkek olacak sandım yine kızım oldu çok şükür yani bünye meselesi bı arkadaşım sürekli kusuyorum diyordu hamile sımdi o da erkek cinsiyeti yani kusunca da oğlan çıkabiliyor 🤭 ama migrenin yoksa ve baş ağrısı çok yaşıyorsan erkek oluyor bence kızımda hiç agrimamisti başım bu da benim tezim oldu 😂
Baş ağrısı yok bide tatlı tiksiniyordum şu an yemek istiyorum ilk ekşi di 🙈🙉🙊

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık oldum ama hiç mide bulantısı yok tiksinme yok günlük hayat devam yani sizce cinsiyet ne olur tahminleri alayım
Şimdiden teşekkürrr 🥰
Annem hiç kusmamış kız kardeşim de erkek kardeşim de var cinsiyet belirler mi bilmiyorum bence hormonlarla alakalı çünkü 9 ay boyunca kusan akrabalarım var hem kızda hem erkekte

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Malesef ben öğrenemedim bacakları kapalıymış göstermedi eşek sıpası doktor bayağı uğraştı ama sırtını dönmüş bizeee 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.