Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,343 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra 🙊🙉🙈

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Bakalım baş ağrısı tezi doğru çıkacak mı seninle test edelim cnm 11. 14. Haftalar arasında agriyo insanın başı catliyo yani öğrenince yaz 🤭💐💕
Su an 10 haftalık 2 günlük 11 de hastaneye gidiçem o zaman tahmin yapar her halde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bakalım baş ağrısı tezi doğru çıkacak mı seninle test edelim cnm 11. 14. Haftalar arasında agriyo insanın başı catliyo yani öğrenince yaz 🤭💐💕
Baş ağrısı yok şu an ama 11 haftada ne olur bilmem

İlk cinsiyet neydi 😇
ErkEk canım 2.de az bulantı kusma oldu erkek 3.de aşırı bulantı kusma oldu yine erkek😂😂

Su an 10 haftalık 2 günlük 11 de hastaneye gidiçem o zaman tahmin yapar her halde

Baş ağrısı yok şu an ama 11 haftada ne olur bilmem
Benimde bu sefer aşırı başım ağrıdı

İlk cinsiyet neydi 😇
Rabbim gönlüne göre versin zaten bikaç haftaya öğrenirsin😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok daha var 😇🥰

Baş ağrısı yok bide tatlı tiksiniyordum şu an yemek istiyorum ilk ekşi di 🙈🙉🙊
Bu ben ilk haftalar baş ağrısı yoktu tatlıdan tiksinirdim hep ekşi ekşi sonra bı baş agriis başladı ardından tatlı yeme isteği sonuç şuan erkek 🥰😍 rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım 🤲🏻

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Bu ben ilk haftalar baş ağrısı yoktu tatlıdan tiksinirdim hep ekşi ekşi sonra bı baş agriis başladı ardından tatlı yeme isteği sonuç şuan erkek 🥰😍 rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım 🤲🏻
İNŞALLAH ❤️ ALLAH'A SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH ❤️
BENİM ŞU AN 10 HAFTALIK ilk zamanlar limon yerdim hiç eksi gelmezdi şimdi ise çok ekşi geliyor yemek istemiyorum tatlı da yemek istiyorum ilk çok tiksinirdim 🤷‍♀️🙊🙉🙈

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İNŞALLAH ❤️ ALLAH'A SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH ❤️
BENİM ŞU AN 10 HAFTALIK ilk zamanlar limon yerdim hiç eksi gelmezdi şimdi ise çok ekşi geliyor yemek istemiyorum tatlı da yemek istiyorum ilk çok tiksinirdim 🤷‍♀️🙊🙉🙈
Hahaha sende benim gibi olmuşsun resmen limonun kabuğuna kadar yerdim 😂😂

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank
Cinyetle alakası yok ki hamileliğin iyi geçiyor bu kadar
Hamilelik iyi geçiyor ama cinsiyet le alakalı bence

11 haftalık olduk ama baş ağrısı başladı ya ilk akşam ları vardı şimdi de gün içinde ağrıyor ne yapabilirim acaba 🤕🤕

Benim de yarın kontrolüm var inşallah söyler artık cinsiyetini 🥰🤭 çok merak ediyorum ilk bebeğim olucak tüp bebek 💋
Cinsiyet öğrendin mi cnm 😊🥰

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.