Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,261 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneadayadayı

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben 3 aylık ken ogrendim kız olduğunu
Ne güzel inşallah allahım bana da sağlıklı bir kız nasip eder. Oğlum var bitanecik de kızım olsa ne güzel olur 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya inşallah kendini gösterir biz 15 haftalıken gittik ve göstermedi haftaya yine gidicez artık 19 haftalık olucaz inşallah. Haftaya gösterir die umut ediyorum artık. 😂
Hadi inşallah hayırlısıyla 🥰

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Annişlerim 15 hafta sonun da kontrole gidicem kesin cinsiyetini öğrenir miyim acaba ya 🤗 bu bebeğim de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense🤭
Aynen bende de o sorun var bir tek bulantı kusmalar var yani bebek o kadar yokmuş gibi ki bazen diyorum bişey mi oldu acaba çünkü benim bebeklerim iki olmadan var olduklarını hissettirirdi bu minnakım hiç sessiz sakin

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bende de o sorun var bir tek bulantı kusmalar var yani bebek o kadar yokmuş gibi ki bazen diyorum bişey mi oldu acaba çünkü benim bebeklerim iki olmadan var olduklarını hissettirirdi bu minnakım hiç sessiz sakin
Benim de tek bulantı kusma oldu, oğlum da çok hissettim maşallah çok hareketliydi. Buraya yazdığımı hissetti herhalde az önce soldan soldan kıpırdamalar hissettim🤭 burdayım diye sinyal veriyor 😅

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Benim de tek bulantı kusma oldu, oğlum da çok hissettim maşallah çok hareketliydi. Buraya yazdığımı hissetti herhalde az önce soldan soldan kıpırdamalar hissettim🤭 burdayım diye sinyal veriyor 😅
Ne demek hissetmiyorsun demek istedi annesi 😅😅🥰🥰 maşallah Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Annişlerim 15 hafta sonun da kontrole gidicem kesin cinsiyetini öğrenir miyim acaba ya 🤗 bu bebeğim de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense🤭
Ben özelde 12
Ben de özelde ogrendim 12 hafta erkek dedi yinede tam belli olsun diye 15 TE gittim Allah'ın izniyle kesin erkek ddi

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Ben özelde 12

Ben de özelde ogrendim 12 hafta erkek dedi yinede tam belli olsun diye 15 TE gittim Allah'ın izniyle kesin erkek ddi
Bakalım sknti olmaz inşallah
Gerçi her ikisi de can hiç fark etmez ama benimki 28 haftalık şu an ve herşeyimi kız olacakmış gibi alıyorum bakalım kısmet sağlıklı olsun da gerisi pekde mühim değil ya

Tüm sayfalar yüklendi.