Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Halitcan tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,468 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Halitcan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 13 haftalikken ogrendim canim cinsiyeti doktor %80 erkek dedi ve hic değişmedi simdi 36.haftadayiz hayırlı evlat olsunlar INŞAALLAH🤲
Kızlar ben 13 haftalıkken gitim bana yüzde 90 erkek dediler ama ben pek emin olamadım kız mı erkek mi diye sizce 13 haftalarda cinsiyet net belimi yanılma olabilir

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Bana 12. Haftada kız gibi dedi doktorum. 16. Haftada kesin kız dedi. Yani doktoruna göre değişiyor. Kimileri yanılabiliyor. Sen yine de %100 erkek diyene kadar bekle bence.

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Bende 13 haftalikken ogrendim canim cinsiyeti doktor %80 erkek dedi ve hic değişmedi simdi 36.haftadayiz hayırlı evlat olsunlar INŞAALLAH🤲
İnşallah bende hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun cinsiyet fark etmez yeterki sağlıklı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana 12. Haftada kız gibi dedi doktorum. 16. Haftada kesin kız dedi. Yani doktoruna göre değişiyor. Kimileri yanılabiliyor. Sen yine de %100 erkek diyene kadar bekle bence.
Öyle yapcam canım yaa

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 13 haftalıkken gitim bana yüzde 90 erkek dediler ama ben pek emin olamadım kız mı erkek mi diye sizce 13 haftalarda cinsiyet net belimi yanılma olabilirmi
Erkek çocukları kendini belli eder erkenden cnm ama emin olmak istiyorsan ileriki haftalarda tekrar sor bazen yanılma payı olabiliyor

Tüm sayfalar yüklendi.