Cinsiyet 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Cinsiyet 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,504 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet 🙄
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Aaa şaşırdım gerçekten bunyeden bünyeye değişiyor demekki ama ilk kızımda bununla arada fark çok o yüzden kesin erkek demislerdi
Bütün belirtilerim gerçekten erkekti. Sigortaya gitmiştim ilk doktor bulamadığım için oda büyük ihtimalle erkek demişti. Zaten bütün belirtilerimde erkek gibiydi. Cinsiyet partisinde kız oldugunu görünce yok artık şaka mı flan demiştim hatta herkes şok olmuştu :)

Kızlar merhaba ben 20 haftalık Ken hastaneye gittim kız dedi sonra kontrollerde hiç cinsiyetini sormadım doktorlarda hiç demedi kız rüyamda hep erkek bebek gördüm2 yıl önce vefat eden abımı gördüm anneme anne Sümeyranin ki vallahi erkek diyordu ablamda gebe hatta onunki kız dedi ablamın ki kız ama Sümeyra in erkek vallah dedi ve kim görurse beni senin ki kesin erkek diyorlar karnıma bakıp çünkü kızımda çok sismistim ve çirkinlesmistim 39+5 gün oldum ama içimde bir şüphe var ya erkek çıkarsa korkuyorum ya son iki gün kaldığı için gitmek istemiyorum hastaneye kafam çok karışık gitsemde hastaneye cinsiyeti gösterir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizce kizmi erkek mi
Çok tatlı çıkmışsın canım 🥰benim de tam tersiydi canım karnım sivri değildi ama erkek oldu .öyle bişey olursa sana da sürpriz olur 😂ay insan şok geçirir ya😊 hayırlısı olsun canım rabbim bı sancida kurtarsın 🙏❣️

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Çok tatlı çıkmışsın canım 🥰benim de tam tersiydi canım karnım sivri değildi ama erkek oldu .öyle bişey olursa sana da sürpriz olur 😂ay insan şok geçirir ya😊 hayırlısı olsun canım rabbim bı sancida kurtarsın 🙏❣️
O senin tatlı bakışların canım 😍 aynen şok geçirmek ne kelime bayılırım hatta 😂😂😂😂

Bütün belirtilerim gerçekten erkekti. Sigortaya gitmiştim ilk doktor bulamadığım için oda büyük ihtimalle erkek demişti. Zaten bütün belirtilerimde erkek gibiydi. Cinsiyet partisinde kız oldugunu görünce yok artık şaka mı flan demiştim hatta herkes şok olmuştu :)
Kaldı son 1 gün bakalım ne çıkacak gerçekten merak ediyorum annelik sezgilerim kız diyor ama milletin lafları çok kafa karıştırıcı 🤔🙄

Kaldı son 1 gün bakalım ne çıkacak gerçekten merak ediyorum annelik sezgilerim kız diyor ama milletin lafları çok kafa karıştırıcı 🤔🙄

O senin tatlı bakışların canım 😍 aynen şok geçirmek ne kelime bayılırım hatta 😂😂😂😂

Dur bayılma bebiş ne olacak sonra 😊 daha ten tene temas var ay şimdi sen çok heycanlisindir ya. Ben her hastaneye gittiğimde Allah'ım nolur bugün olmasın diyordum korkudan😂hastaneden gelince de ya ne zaman dogacaksin yavrum diyordum 😂bizlere de haber vermeyi unutma kuzum inşallah herşey güzel geçer ❤️🙏

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Erkek cnm kesin hiç kilo almamissnn sadece karnın buyumus bnde bu ikinci gebeligimde öyleydim oğlum oldu ztn bide neden erkek olmasndn korkuyrsn ki bı kızın var oğlun olack ne guzl

Tüm sayfalar yüklendi.