Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam kızlar yarın devlet hastanesi randevum var 15+2 haftalık olduk devlet hastanesi erken cinsiyeti söylemiyor diyorlar sizce söylermi ve belli olmuşmudur siz kaç haftalıkken öğrendiniz heyecandan ölücem
Selam kızlar yarın devlet hastanesi randevum var 15+2 haftalık olduk devlet hastanesi erken cinsiyeti söylemiyor diyorlar sizce söylermi ve belli olmuşmudur siz kaç haftalıkken öğrendiniz heyecandan ölücem
Ben hem devlete hem özele gidiyorum devlette bana 16 dan önce söyleyemeyz dedi doktorum özelde 15 te kız dedi doktorum. 2hafta snra 2sinede randevum var bakalım doktorlarmdan kesin duyarm muhtemelen gösterirse kendını tabi