Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Menessa tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,591 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Menessa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Menessa

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gittim bugün hastaneye kendini göstermiyor ama kıza benziyor dedi ama dedi senin düşük riskin var cinsel ilişkiye girme kanamaya acilirsin dedi ve beni peranatoloji yani (riskli gebelik) doktoruna yönlendirdi bende sıra alıp gidicem ama korkum var acaba bisymi oldu ama gelişimi sağlıkli dedi kalp atışında sorun yoktu çok şükür ama internetten bakınca çok şey gördüm korktum bilgisi olan varmı sizi de yönlendirdiler mi bu

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gittim bugün hastaneye kendini göstermiyor ama kıza benziyor dedi ama dedi senin düşük riskin var cinsel ilişkiye girme kanamaya acilirsin dedi ve beni peranatoloji yani (riskli gebelik) doktoruna yönlendirdi bende sıra alıp gidicem ama korkum var acaba bisymi oldu ama gelişimi sağlıkli dedi kalp atışında sorun yoktu çok şükür ama internetten bakınca çok şey gördüm korktum bilgisi olan varmı sizi de yönlendirdiler mi bu
Kuzum hiç bilgim yok ya bu konu hakkında kaç haftaliksin canım

Menessa

Kayıtlı Üye
rank
Bebek gösterirse 14. Haftada belli olur aslında sizin bebek biraz nazlıymış sanırım inşallah bu sefer öğrenirsiniz 🥰💞
Evet aynı annesi gibi 😂😂 inşallah ilk olduğu için biraz heyecan var kıyafet konusunda 😊 kararsızım ne renk alacam diye😂😂 şimdilik naz yapmasın göstersin doğduktan sonra ne naz yapıyorsa yapsın 😂😂😂

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 17. Haftadayim cinsiyeti için yarın doktora gidicem çok merak ediyorum acaba gorunecekmi veya erkenmi tahmini sizce belli olurmu net

Yani neye gore boyle dedi knmn fln varmi riskli gblk niçin acba

Menessa

Kayıtlı Üye
rank

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Yok yok kanamam yok çok şükür kasıklarda ağrım oluyor oda geliştiği için diye düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah canım 😘
Knma fln yksa hcbse yoksa neye dayanrk orya gonderdi hcbi sorun yoksa veya bsey vrda uzulme stres ypma diye demedmi anlmdm

Tüm sayfalar yüklendi.