M Merve uzel Kayıtlı Üye Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 21 26 Temmuz 2022 #1 Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur
M Mia Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 534 Konum Fransa 26 Temmuz 2022 #2 Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... 16.haftada belli olur büyük ihtimal, göstermezse bir sonraki randevuya kalir Oyla 0 Downvote
Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... 16.haftada belli olur büyük ihtimal, göstermezse bir sonraki randevuya kalir
Z Zümre Guest 26 Temmuz 2022 #3 Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... Devletteki doktor bana 21 haftada söyledi ozeldeki 13 haftadada erkek dedi Oyla 0 Downvote
Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... Devletteki doktor bana 21 haftada söyledi ozeldeki 13 haftadada erkek dedi
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 26 Temmuz 2022 #4 Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... Canım bu hafdalarda tahminde bulunuyolar 16 hafdandan sonra söylerler eyer bebeyini kendini belli ederse Oyla 1 Downvote
Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... Canım bu hafdalarda tahminde bulunuyolar 16 hafdandan sonra söylerler eyer bebeyini kendini belli ederse
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 26 Temmuz 2022 #5 Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... Ben ilk bebeğimi 14. Haftada öğrendim ikinci 16 üçüncü 17 Oyla 0 Downvote
Merve uzel' Alıntı: Mrb kizlar 14 haftalık.hamileyim.cinsiyet ne zaman belli.olur Genişletmek için tıkla ... Ben ilk bebeğimi 14. Haftada öğrendim ikinci 16 üçüncü 17
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 26 Temmuz 2022 #6 Baharrr' Alıntı: Ben ilk bebeğimi 14. Haftada öğrendim ikinci 16 üçüncü 17 Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım ben 1tane yaparsam heralde bir kaç sene duuusnmuyecem Oyla 0 Downvote
Baharrr' Alıntı: Ben ilk bebeğimi 14. Haftada öğrendim ikinci 16 üçüncü 17 Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım ben 1tane yaparsam heralde bir kaç sene duuusnmuyecem
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 26 Temmuz 2022 #7 Umutluuu' Alıntı: Maşallah canım ben 1tane yaparsam heralde bir kaç sene duuusnmuyecem Genişletmek için tıkla ... Bende düşünmüyordum vallahi ama Allah nasip etti işte ama beraber büyümeleri çok güzel zor olsada Oyla 0 Downvote
Umutluuu' Alıntı: Maşallah canım ben 1tane yaparsam heralde bir kaç sene duuusnmuyecem Genişletmek için tıkla ... Bende düşünmüyordum vallahi ama Allah nasip etti işte ama beraber büyümeleri çok güzel zor olsada
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 26 Temmuz 2022 #8 Baharrr' Alıntı: Bende düşünmüyordum vallahi ama Allah nasip etti işte ama beraber büyümeleri çok güzel zor olsada Genişletmek için tıkla ... Rabbim sabır versin kuzum Rabbim yardım eder aşkım sana Oyla 0 Downvote
Baharrr' Alıntı: Bende düşünmüyordum vallahi ama Allah nasip etti işte ama beraber büyümeleri çok güzel zor olsada Genişletmek için tıkla ... Rabbim sabır versin kuzum Rabbim yardım eder aşkım sana
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 26 Temmuz 2022 #9 Umutluuu' Alıntı: Rabbim sabır versin kuzum Rabbim yardım eder aşkım sana Genişletmek için tıkla ... İnşallah balım sağol Allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inşallah Oyla 0 Downvote
Umutluuu' Alıntı: Rabbim sabır versin kuzum Rabbim yardım eder aşkım sana Genişletmek için tıkla ... İnşallah balım sağol Allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 26 Temmuz 2022 #10 Baharrr' Alıntı: İnşallah balım sağol Allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah birtanem Allah razı olsun kuzum Oyla 0 Downvote
Baharrr' Alıntı: İnşallah balım sağol Allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah birtanem Allah razı olsun kuzum