Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şüküfe tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 265 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Şüküfe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Perihan saime

Kayıtlı Üye
rank
12 hafta 1 günlük hamileyim. Muayeneye gittim doktor tam net konuşmuyorum ama bacak arasında birşey göremiyorum kız gibi dedi ama çok erken sonra yine konuşalım dedi 🤭 heycanlandım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Değişmez diye düşünüyorum bi iki birşey alayım mı ilk bebiş🌺
Bende t 12 hafta 1 günlük oldum bugün doktora gidicektim ama cofit oldum genellikle ne yiyorsun ekşi tatlı falan

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Sonradan kararını değiştiren drlar var cnm biraz bekle yada ortak olan şeyler alabilrsin ben hep kız istiyordum cinsiyet açıklandı 1 ay sonrasına kadar bile hiç birşey almadım ve şöyle bişey de var hep turşu ekşi yedim hiç tatlı yemek istemiyordum ama erkek bizim cinsiyet 😊

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
12 hafta 1 günlük hamileyim. Muayeneye gittim doktor tam net konuşmuyorum ama bacak arasında birşey göremiyorum kız gibi dedi ama çok erken sonra yine konuşalım dedi 🤭 heycanlandım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Değişmez diye düşünüyorum bi iki birşey alayım mı ilk bebiş🌺
Kuzum bu haftada net bişey söylenemez tahminde bulunmuştur doktor ileriki haftalarda net öğrenirsin inşallah

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım bir şey almak için isdersen biraz bekle çünkü bu hafdalarda deyişe bilir ilerleyen hafdalarda daha net söylerler Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah 🤲🙏

Tüm sayfalar yüklendi.