Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimin cinsiyetini öğrendim bitane kızım olucak ama çocuğun eşi asagadaymis doktor dedi inslahh doğuma kadar yukarı çıkar sizinde öle olmusmusudr ben biraz kokrtum
Kizlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimin cinsiyetini öğrendim bitane kızım olucak ama çocuğun eşi asagadaymis doktor dedi inslahh doğuma kadar yukarı çıkar sizinde öle olmusmusudr ben biraz kokrtum
Benim adet tarihe göre gitsem 20hafta ama doktor dedi 22haftadasin dedi dedi hala eşi küçük inslahhh yukarı çıkar ilişki yasak ağır iş yasak çok yürümek yasak ama bu gittiğim doktor çok iyiydi çok ilgilendi hep ona gidecem artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim adet tarihe göre gitsem 20hafta ama doktor dedi 22haftadasin dedi dedi hala eşi küçük inslahhh yukarı çıkar ilişki yasak ağır iş yasak çok yürümek yasak ama bu gittiğim doktor çok iyiydi çok ilgilendi hep ona gidecem artık
Canm bendede 20 haftalıkken eş asagidaydi dört beş hafta böyleydi sonrasında yukarı çıktı inşallah senin de çıkar çıkmazda eğer çok yormamaya çalış kendini en fazla sezeryan olursun sağ salim alırsın inşallah kucağına
Canım ben 24 haftalıkken rahim ağzı kısalığı vardı tuvalet harici kalkmam yasaktı o derece dınlendim ve 38 haftalık doğum yaptım dınlen ağır iş yapma hiç bişey olmaz allahın izniyle