Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eeee tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,957 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Eeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Eeee

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bugün doktora gittim erkege benziyor dedi acaba erkege benzetip kız olabilir mi 🤔
12+3 günlük hamileyim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bana 13 hafta erkeğe benziyor dedi 15 de kız dediler canım kesin olarak 16 haftayı bekle istersen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya bende aynı durumdayım 16+5 oldum hâlâ bilmiyorum pazartesi günü gidicem doktora inşallah öğrenirim meraktan catladim valla 😁 bı oğlum var herkes buna kız diyo inşallah kızdır 🥰
Benimde aralıkta kontrolüm var hayırlısı bakalım Allah gönlümüzdeki sağsalim kucagimiza almayı nasip etsin🤲🏻🥰

Eeee

Kayıtlı Üye
rank
Ya size nasıl tahminde bulundular ben 13 hafta 2 günlük iken gittim doktor tahminde bile bulunmadı 😔
Canm bugün doktora sordum neye benziyor dedim erkege dedi ama kemik yapisindan biliyorlar genellikle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana 13 hafta erkeğe benziyor dedi 15 de kız dediler canım kesin olarak 16 haftayı bekle istersen
Benimde bir oglum var kız istiyoruz hayırlısı ile kızım olur ☺️ benimkide bi umut

Benimde bir oglum var kız istiyoruz hayırlısı ile kızım olur ☺️ benimkide bi umut
Genelde erkege benziyor diyorsa erkektir canim bana da doktorum öyle demişti 😊
Hayırlısı bakalım ama erkek deyince biraz üzüldüm acıkcası 😀

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canm bugün doktora sordum neye benziyor dedim erkege dedi ama kemik yapisindan biliyorlar genellikle
Ya benim doktor bebeğin karnında o kadar çok hareket ediiyor dedi ama cinsiyeti söylemedi hayırlısı bakalım sende hayırlısı ile kucagina alırsın inşallah canım

Ya benim doktor bebeğin karnında o kadar çok hareket ediiyor dedi ama cinsiyeti söylemedi hayırlısı bakalım sende hayırlısı ile kucagina alırsın inşallah canım
Sen kaç haftalıksın

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bugün doktora gittim erkege benziyor dedi acaba erkege benzetip kız olabilir mi 🤔
12+3 günlük hamileyim
Banada 2 gün önce büyük ihtimal erkek dedi ense kalınlığı ölçen dr 12+3 te bakalım genelde erkek belli ediyor erken demekki

Yaa bende aynı durumdayım demekki kız olma ihtimalide oluyormuş 🤭

Yaa bende aynı durumdayım demekki kız olma ihtimalide oluyormuş 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar