Sorum var Cinsiyt belirtisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutluelif tarafından oluşturulan Cinsiyt belirtisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,047 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyt belirtisi
Konbuyu başlatan Mutluelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Slv

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
G

Kuzum çok üzgünüm kiyamam ben sana ya😢😢😢😭😭😭
Kayra çok güzel kiyıyor valla annesine 😂😂. Bakalım doktor ne diyecek yarın
[/QUOTE]
Güzel hayırlı haberlerle insallahh kuzum aminnn yoksa yoldamı kayram😌😌😌😌🤲💕💕💕
[/QUOTE]
Bize kalsa yolda gibi hatta annem ve bana kalsa bayrama dogar diyoruz ama tabi ki yine Rabbimin bileceği bir şey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlısı ile gelsinde

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam anneler erkek bebek gebelik te mide bulantısı az yada olmaya biliniyor deniliyor erkek bebek anneleri gerçekten böylemi kusma bulantı olmazmi işarat rengi açık renk mi sürekli 🙄🙄 tersini yaşayan oldumu
Kuzum ben kızımda bulantım çok olmuştu şu an ikinci gebeliğim hiç bulantım vesaire olmadı bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece yani 19 +3 ama daha cinsiyetini bilmiyorm göstermiyor kendini

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben kızımda bulantım çok olmuştu şu an ikinci gebeliğim hiç bulantım vesaire olmadı bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece yani 19 +3 ama daha cinsiyetini bilmiyorm göstermiyor kendini
Ayy birileri pek nazlı sanki annesi 😍🤭🤭

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler erkek bebek gebelik te mide bulantısı az yada olmaya biliniyor deniliyor erkek bebek anneleri gerçekten böylemi kusma bulantı olmazmi işarat rengi açık renk mi sürekli 🙄🙄 tersini yaşayan oldumu
A.s canim ben oglumda hiç bulantı yasamadim desem yeridir bir elin parmaklarini gecmez ve su an hamileyim hamile kaldim andan itibaren 4. Aya kadar bulantim oldu buda erkek dedi doktor yani bende senin gibi dusunuyordum ama deilmis 😊 saglikli olsunlarda tabiki fark etmez

Tüm sayfalar yüklendi.