Sorum var Cinsiyt belirtisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutluelif tarafından oluşturulan Cinsiyt belirtisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,049 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyt belirtisi
Konbuyu başlatan Mutluelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Slv

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Hadi inşallah kuzum konuştuk acile gitmicsm yarın normal.konrtole gidecem ama bugün daha kötü olursam acil yolu gözüküyor 🤭🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hele birde dinlemez diyor ben sanki çok yaramazim 😂😂 dinlerim kuzum yarın normal.dokftoruma gidecem bugün sancılar daha sık olursa acile gidecem direk şuan dayanilmayacak gibi bir sancı değil ama sürekli gidip girip gidiyor
Doktorlami konuştun kuzum , inşallah olmaz yarın gidince bizede haber ver 🤗
[/QUOTE]
Yok balım zaten doktorun gwcen hafta haftaya gel demişti normalde Perşembe gidecektim o günü salıya çektim 😂 ama bugün daha kötü olursam direk acile giderim beklemem
[/QUOTE]
Anldim canım hayırlısı olsun inşallah 🙏♥️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktorlami konuştun kuzum , inşallah olmaz yarın gidince bizede haber ver 🤗
Yok balım zaten doktorun gwcen hafta haftaya gel demişti normalde Perşembe gidecektim o günü salıya çektim 😂 ama bugün daha kötü olursam direk acile giderim beklemem
[/QUOTE]
[/QUOTE]
İnşallah kuzum 😘🤲🏻

[/QUOTE]
İnşallah kuzum 😘🤲🏻
[/QUOTE]
Daha iyi misin canım 🌸

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler erkek bebek gebelik te mide bulantısı az yada olmaya biliniyor deniliyor erkek bebek anneleri gerçekten böylemi kusma bulantı olmazmi işarat rengi açık renk mi sürekli 🙄🙄 tersini yaşayan oldumu
Yani belli olmuyor ki canım ilk oğlumda 3 4 ay çektim sonra geçti kızımda doğum yapana kadar mide bulantısı kusma yaşadım ama arkadaşım oğlunda çok kustu

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler erkek bebek gebelik te mide bulantısı az yada olmaya biliniyor deniliyor erkek bebek anneleri gerçekten böylemi kusma bulantı olmazmi işarat rengi açık renk mi sürekli 🙄🙄 tersini yaşayan oldumu
Benimki kız olacak ve hiç bi zaman ne kusmam be bulantım olmadı gayet rahat geçiriyorum gebeliğimi bunlar hurafe ve tesadf tamamen çok takılmayın derim. Bulantı kusma vs. Tamamen bünye ile alakalı cinsıyetle alakalı değildir.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Daha iyi misin canım 🌸
Alt tarafım hala aynı sancı var ara ara sancı giriyor ama düzensiz sadece alt tarafım stabil.bir şekilde sancı giriyor
[/QUOTE]
Anladım kuşum yarın gidince bakalım doktor ne diyecek
[/QUOTE]
Hayurlsii kuzum haber veririm 🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.