Çocuğu covid olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Çocuğu covid olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,476 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çocuğu covid olan var mı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çocuğu covid geçiren var mı süreci nasıl atlattı kaç günde geçti

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sonuc pozitif mi cikti canim😔
Yok canım sürüntü testi alınmış ama covid için değil alınan örnek de negatif ama doktor covid olabilir antibiyotiğe başlayım demiş bana da çok yaklaşmasın doğumu az kaldı demiş ne yapacağım ben ne yapmalıyım 😔

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Yok canım sürüntü testi alınmış ama covid için değil alınan örnek de negatif ama doktor covid olabilir antibiyotiğe başlayım demiş bana da çok yaklaşmasın doğumu az kaldı demiş ne yapacağım ben ne yapmalıyım 😔
Ayy kıyamam yaa insaallah pozitif değildir canım sende evde maske tak netleşene kadar durum en azından keşke birisi yanınızda kalabilse bu süreçler de sende ağirlastin iyice yardım ederdi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kıyamam yaa insaallah pozitif değildir canım sende evde maske tak netleşene kadar durum en azından keşke birisi yanınızda kalabilse bu süreçler de sende ağirlastin iyice yardım ederdi
Artık öyle böyle idare etmek zorundayız dualarınızı eksik etmeyin olur mu 😔

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Allah acil.şifa verir inşalla çok zor

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun canım 🤲 varmı çevrenizde falan böyle çocuğu olan bildiğiniz
Yok cnm çevremde covid olan çocuk duymadım , ama.telaş yapma inşalla pozitif çıkmaz testi , maske tak sende yakında grip geçirmiştin hatırladığįm kadar

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm çevremde covid olan çocuk duymadım , ama.telaş yapma inşalla pozitif çıkmaz testi , maske tak sende yakında grip geçirmiştin hatırladığįm kadar
Evet canım bir grip atlattım benden sonra oldu enfeksiyon varmış oğlanda da o çıktı kanda

Tüm sayfalar yüklendi.