Çocuğu covid olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Çocuğu covid olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,488 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çocuğu covid olan var mı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Çocuğu covid geçiren var mı süreci nasıl atlattı kaç günde geçti
Benim oğlum 2 aylıktı alt komşumuz korona olmuş kimseye de söylemedi kapıya ilaç getiriyorlar ya onu almaya asansörle inip geliyordu falan bizde çocuğu aylık kontrole götürücez o zaman kapmış ilk o belirti gösterdi sonra ben pozitife döndüm. Altını açtığımda gülücük atan cıvıldayan çocuk gitti bacaklarını ittirince çocuk kemiklerini kırmışsın gibi ağlıyordu gözleri kıpkırmızı oldu yaşarıyordu sürekli biraz ateşi oldu hapşırık ve öksürük eşlik etti sonra kusma ve ishal başladı 4. Gün bütün belirtiler kesildi toparladı bir anda

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kıyamam yaa insaallah pozitif değildir canım sende evde maske tak netleşene kadar durum en azından keşke birisi yanınızda kalabilse bu süreçler de sende ağirlastin iyice yardım ederdi
Bnm 6 sinifa giden oglum kovit oldu hayliyle hepimize yayildi cok sükür ayakta atlattik ailece tabi bnde gebelik filan yok sen dikkat et kendine cnm hmilelerin bagusikligi cok düsük zaten cevremde kovit olanlarin cogunlugunu okula giden cocuklari getirmis bu neyin inadi okullarin acik kalmasindaki israr anlayamadim saglik herseyden onemli tamam cocuklar hafif atlatiyor ama evde yaslilar hamileler olunca sıkınti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oğlum 2 aylıktı alt komşumuz korona olmuş kimseye de söylemedi kapıya ilaç getiriyorlar ya onu almaya asansörle inip geliyordu falan bizde çocuğu aylık kontrole götürücez o zaman kapmış ilk o belirti gösterdi sonra ben pozitife döndüm. Altını açtığımda gülücük atan cıvıldayan çocuk gitti bacaklarını ittirince çocuk kemiklerini kırmışsın gibi ağlıyordu gözleri kıpkırmızı oldu yaşarıyordu sürekli biraz ateşi oldu hapşırık ve öksürük eşlik etti sonra kusma ve ishal başladı 4. Gün bütün belirtiler kesildi toparladı bir anda
Cok gecmis olsun cnm bnm isin icine bebek girince içim ciz ediyor ya bnmde 2 aylik oglum var ondan heralde rabbim hepsini korusun

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bizde de şöyle oldu ben grip geçirdim 4 günün sonunda oğlumda başladı halsizlik ve yüksek ateş 4 gün ateşi daha az çıkmaya başladı burun akıntısına çevirdi bugünde burun akıntısı azaldı öksürük başladı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış biraz antibiyotik kullanmaya başladık toparlar mı sence iki haftaya ne dersin

Bnm 6 sinifa giden oglum kovit oldu hayliyle hepimize yayildi cok sükür ayakta atlattik ailece tabi bnde gebelik filan yok sen dikkat et kendine cnm hmilelerin bagusikligi cok düsük zaten cevremde kovit olanlarin cogunlugunu okula giden cocuklari getirmis bu neyin inadi okullarin acik kalmasindaki israr anlayamadim saglik herseyden onemli tamam cocuklar hafif atlatiyor ama evde yaslilar hamileler olunca sıkınti

Cok gecmis olsun cnm bnm isin icine bebek girince içim ciz ediyor ya bnmde 2 aylik oglum var ondan heralde rabbim hepsini korusun
Çok haklısın iki hafta olacak bende okula göndermiyorum hem diğer çocukları tehlikeye atmamak için hemde doğuma iki hafta kaldı covit olmasa bile okuldan herhangi bir mikrobu getirmesi herşeyi alt üst eder bıktık artık gerçekten ne domuz gribi bitiyor ne gri salgını ne covit belası vaktim az kaldı korkuyorum sadece bugünde beni korkuttular eğer covit çıkarsan seni başka hastaneye gönderirler orası covitli dolu bebeğini bile sana göstermezler diye içim içimi yiyor dua edip duruyorum 😔

AnneEbru

Kayıtlı Üye
rank
Ya arkadaşım covid oldu 2 yasinda ki oğluna gecti valla cok zor atlattilar cocuk daha zor atlatti zatürreye cevirdi ve zature kaldı. Nefes alamıyordu öksürük ateş hepsi vardi cok kotuydu :( simdi bi omur zaturre çilesi çekecek:(

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya arkadaşım covid oldu 2 yasinda ki oğluna gecti valla cok zor atlattilar cocuk daha zor atlatti zatürreye cevirdi ve zature kaldı. Nefes alamıyordu öksürük ateş hepsi vardi cok kotuydu :( simdi bi omur zaturre çilesi çekecek:(
Yaa gerçekten mi 😔

Rabia00

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle geçmiş olsun. 5 yaşında ki kızım oldu, ateş, iştahsızlık ve kulağında enfeksiyon oluştu antibiyotik ve balgam söktürücü verdiler onlarla geçti. Tabiki c vitamini ıhlamur desteğiyle birlikte 3-4 günde iyileşmeye başladı 1 haftanın sonunda birşeyi kalmamıştı ama tabi karantinamiz bitene kadar evde geçirdik.

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
6 ay önce oğlum covid oldu ateş, ishal, kusma ve iştahsızlık, halsizlığı vardı 10 gün sürdü ama covidli çocuklara antibiyotik başlanmıyor yan etki yapabilirmiş doktor bize sadece ateş düşürücü vermişti ateşinin düşmesi için

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle geçmiş olsun. 5 yaşında ki kızım oldu, ateş, iştahsızlık ve kulağında enfeksiyon oluştu antibiyotik ve balgam söktürücü verdiler onlarla geçti. Tabiki c vitamini ıhlamur desteğiyle birlikte 3-4 günde iyileşmeye başladı 1 haftanın sonunda birşeyi kalmamıştı ama tabi karantinamiz bitene kadar evde geçirdik.
Sizede çok geçmiş olsun canım küçücük çocukların şu çektikleri nedir ya

6 ay önce oğlum covid oldu ateş, ishal, kusma ve iştahsızlık, halsizlığı vardı 10 gün sürdü ama covidli çocuklara antibiyotik başlanmıyor yan etki yapabilirmiş doktor bize sadece ateş düşürücü vermişti ateşinin düşmesi için
Oğlumda enfeksiyon çıktı canım doktor antibiyotik almadan toparlanamaz dedi yüksek ihtimalle kanda ki enfeksiyon ateşi düşsede tekrar çıkmasına sebep oluyormuş o yüzden antibiyotik kullanımına başladık ateş düşürücü fayda etmiyor 4 veya 5 gün ateş düşürücü alıp durdu ateşi tekrar çıkıyordu

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Benim 12 yaşındaki kizim oldu covit.Ateş öksürük ve aşırı halsizlik yorgunlukla atlattı süreci. 3 günde geçti.

Tüm sayfalar yüklendi.