Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde de şöyle oldu ben grip geçirdim 4 günün sonunda oğlumda başladı halsizlik ve yüksek ateş 4 gün ateşi daha az çıkmaya başladı burun akıntısına çevirdi bugünde burun akıntısı azaldı öksürük başladı kan değerlerinde enfeksiyon çıkmış biraz antibiyotik kullanmaya başladık toparlar mı sence iki haftaya ne dersin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok haklısın iki hafta olacak bende okula göndermiyorum hem diğer çocukları tehlikeye atmamak için hemde doğuma iki hafta kaldı covit olmasa bile okuldan herhangi bir mikrobu getirmesi herşeyi alt üst eder bıktık artık gerçekten ne domuz gribi bitiyor ne gri salgını ne covit belası vaktim az kaldı korkuyorum sadece bugünde beni korkuttular eğer covit çıkarsan seni başka hastaneye gönderirler orası covitli dolu bebeğini bile sana göstermezler diye içim içimi yiyor dua edip duruyorum
Onunki 3 4 gün sürdü geçti hatta ilk 2 gün çok ağır geçti aöa 4. Günde neredeyse bütün semptomlar gitmişti ama ondan bana geçti 13 14 gün yerlerde süründüm benimki çok ağır geçti sen maske tak evde kendine dikkat et
Onunki 3 4 gün sürdü geçti hatta ilk 2 gün çok ağır geçti aöa 4. Günde neredeyse bütün semptomlar gitmişti ama ondan bana geçti 13 14 gün yerlerde süründüm benimki çok ağır geçti sen maske tak evde kendine dikkat et