Sorum var çocugumun adını dedesi koyacakmış ne yapmalıyım

• Konbuyu başlatan nilkara12
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nilkara12 tarafından oluşturulan çocugumun adını dedesi koyacakmış ne yapmalıyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı çocugumun adını dedesi koyacakmış ne yapmalıyım
Konbuyu başlatan nilkara12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0
N

nilkara12

Guest
Eşim babam koyacak ismini sözüm vardı evlenirsem ilk çocuguma adını sen vereceksin diye. Anlatamıyorum bizim çocugumuz neden baban diyorum kavga ediyoruz bu sebeple. Siz akıl verin ilk çocugun adını siz mi koydunuz

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Eşim babam koyacak ismini sözüm vardı evlenirsem ilk çocuguma adını sen vereceksin diye. Anlatamıyorum bizim çocugumuz neden baban diyorum kavga ediyoruz bu sebeple. Siz akıl verin ilk çocugun adını siz mi koydunuz
Valla cnm benim eşimden vazgeçmedi bende iki isim istedim birisini o birisini ben koydum yani hiç bir erkeğin kafası değişmez

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Eşim babam koyacak ismini sözüm vardı evlenirsem ilk çocuguma adını sen vereceksin diye. Anlatamıyorum bizim çocugumuz neden baban diyorum kavga ediyoruz bu sebeple. Siz akıl verin ilk çocugun adını siz mi koydunu
Ben bırakmam iki çocuğum var ikisinide ben bıraktım kimseyi esimide karistirmam Azra Lina kızımın adı oglumunkide ayaz efe

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Sinir oluyorum şu cinsteki kafa yapısındaki insanlara söz veriyosun tamam ama evleneceğin insanın haberi bile yok ve emri vaki sekilde bıyle olcak diyolar

Tüm sayfalar yüklendi.