Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bende birşey sormak istiyorum 22 haftalık hamileyim bebeğim kilolu olsun istiyorum. Birde kızım var kızımı çok zayıf doğurdum ama bu çocuğumun kilolu olmasını istiyorum o yüzden ne yapmalıyım ne yemeliyim yardımcı olurmusunuz¿¿
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Merhaba bende birşey sormak istiyorum 22 haftalık hamileyim bebeğim kilolu olsun istiyorum. Birde kızım var kızımı çok zayıf doğurdum ama bu çocuğumun kilolu olmasını istiyorum o yüzden ne yapmalıyım ne yemeliyim yardımcı olurmusunuz¿¿
Kuzum bebeğin kilolu doğması sanırım bünyeyle alakalı, ben ilk doğumda hiç doğru düzgün birşey yemedim 3850 doğdu, bunda da çok bişey yemiyorum doktor iri bebek dedi
İstediğini ye bebek istediği kadar kilo alır ben sürekli kaşar yerim kuruyemiş yerim muz yerim bol bol süt ürünleri yerim ama kilosu normal fazla yine olmuyo sende kafanı rahat tut sağlıklı olsun bende takiyom bazen ama napalim yapacak bişi yok
Allah gönlüne göre versin inşallah kuzum benim kızım kilolu doğmuştu doğuktan sonra hep kilo verdi şu an çok zayıf yani demek istediğim doğdukları gibi kalmıyorlar kuzum