Sorum var Çok acil

• Konbuyu başlatan Vera
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Vera tarafından oluşturulan Çok acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 686 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok acil
Konbuyu başlatan Vera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
V

Vera

Guest
25 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve nerdeyse rahat 5 haftadır hareketlerini çok net hissediyordum geceleri özellikle tekmelemeleri gün içinde falan çok hareketli bir bebekti ama ben bı kaç gündür kasik ağrısı yaşadım ve o bı kaç gün de çok az hareket etti şimdi ise hareket yok gibi ben çok korkuyorum bı sıkıntı olabilir mi bilgisi olan var mı acaba yardımcı olur musunuz lütfen 😥

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Saglikla kucağına alirsin inşallah bebegini. Bacilarin dedigi gibi tatli yiyip soluna yat ve dinle bebegini, sohbet et bebeginle. En az 10 kere hareket ederse sorun yoktur inşallah ☺️ hemen panikleme, benim sipa nst ve ultrason zamani hep uyurdu, bebegin hareketi hissedilmiyor diye meyve suyu icirip yarim saat yurutuyorlardi uyansin diye, yine uyuyordu ☺️ geceleri de beni uyutmuyordu 😁😁😁

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Saglikla kucağına alirsin inşallah bebegini. Bacilarin dedigi gibi tatli yiyip soluna yat ve dinle bebegini, sohbet et bebeginle. En az 10 kere hareket ederse sorun yoktur inşallah ☺️ hemen panikleme, benim sipa nst ve ultrason zamani hep uyurdu, bebegin hareketi hissedilmiyor diye meyve suyu icirip yarim saat yurutuyorlardi uyansin diye, yine uyuyordu ☺️ geceleri de beni uyutmuyordu 😁😁😁
Demek ki hep uyudu Uyudu anne karnında Şimdi de acısını çıkartıyor😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.