Mariyam sürekli kaçıyor ağlıyor bırakmıyor yapmamı istemiyorKuzum hasta ya rahatsız olabilir yada serum fizyolojik damlatında ürktümü, çünkü Ali'de de bazen burnuna damlattığımda saatlerce ağlardı

Mariyam sürekli kaçıyor ağlıyor bırakmıyor yapmamı istemiyorKuzum hasta ya rahatsız olabilir yada serum fizyolojik damlatında ürktümü, çünkü Ali'de de bazen burnuna damlattığımda saatlerce ağlardı
Anladım canım sancısı falan mı var acaba, kurban olurum ona ya, mama yapıp ver susar hemenMariyam sürekli kaçıyor ağlıyor bırakmıyor yapmamı istemiyor![]()
Bol.bol da masaj yap sıcak tut karnınıAnladım canım sancısı falan mı var acaba, kurban olurum ona ya, mama yapıp ver susar hemen
Kuzum calpol verdim mamasini verirken uyudu yavrumAnladım canım sancısı falan mı var acaba, kurban olurum ona ya, mama yapıp ver susar hemen
Kurban olurum ona ya . Ağlamaktan yorgun düşmüştür Kıyamam ona , ilaç rahatlatır onu canım bir kaç saat uyutur onu merak etme sakın uyanmadı diye endişelenmeKuzum calpol verdim mamasini verirken uyudu yavrum
Evlat nasıl birseymis mariyamKurban olurum ona ya . Ağlamaktan yorgun düşmüştür Kıyamam ona , ilaç rahatlatır onu canım bir kaç saat uyutur onu merak etme sakın uyanmadı diye endişelenme
Öyle ya canım anne babamızı anne olduktan sonra anladık işte , parmağı çizilse ruhun incinir paramparça hissedersin kendini. Evlat baldan tatlıdır kuşumEvlat nasıl birseymis mariyambirlikte ağladım oglumla
![]()
Amin kuzum amin inşallah Allah'ım evlatlarımıza sağlık sihat versin inşallahÖyle ya canım anne babamızı anne olduktan sonra anladık işte , parmağı çizilse ruhun incinir paramparça hissedersin kendini. Evlat baldan tatlıdır kuşumrabbim cümlemizin evladını korusun inşallah
![]()
Amin inşallah canımAmin kuzum amin inşallah Allah'ım evlatlarımıza sağlık sihat versin inşallah![]()
Amin mariyam yeni yılın kutlu olsun kalbinden geçen istediğin duaların kabul olsun kuzum hep mutlu ol güzel yüzün sadece gülsün mutluluktanAmin inşallah canım![]()
geride koskoca bir yıl daha bıraktık hülyam , yeni bir yıl yeni hayatlar yeni kararlar ,rabbim herşeyin en hayırlısını versin
Amin amin inşallah canım hep birlikteAmin mariyam yeni yılın kutlu olsun kalbinden geçen istediğin duaların kabul olsun kuzum hep mutlu ol güzel yüzün sadece gülsün mutluluktan