Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkekleri anlamak mümkün değil hadi normalde öküzler biliyoruz da hamileyken bari biraz daha insan olmayı deneseler keşke, hiç halden anlamıyorlar sıkma canını ne yapacaksın canım kendi kendine üzüldüğünle kalırsın biliyorum elde değilde yapacakta bişey olmuyor
Erkekleri anlamak mümkün değil hadi normalde öküzler biliyoruz da hamileyken bari biraz daha insan olmayı deneseler keşke, hiç halden anlamıyorlar sıkma canını ne yapacaksın canım kendi kendine üzüldüğünle kalırsın biliyorum elde değilde yapacakta bişey olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ekli dosyayı görüntüle 771
Farklı bi uygulama da böyle bi yazı görmüştüm doğruluk payını bilemem ama dikkatli ol canım fazla stres her zaman herşeye zararlı sonuçta
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadarlık evlisiniz? Elinden geldiğince oldurmaya suyuna gitmeye çalış canım ama bazı şeyler olmayınca da olmuyor kendi kendini yıpratmaya gerek yok hakkında hayırlısı olsun