Çok heyecanlıyım 🌺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Derya4727 tarafından oluşturulan Çok heyecanlıyım 🌺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,625 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çok heyecanlıyım 🌺
Konbuyu başlatan Derya4727
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tatlı hamişler biz 12+1 olduk ve bugün 4 gibi cinsiyetimizi öğreneceğiz tabii nazlanmazsa inatlaşmazsa 👶 çok çok çok heyecanlıyım Çin takvimine göre erkek çıkıyor dilerim Rabbim de ilk önce sağlıklısını hayırlısını sonra gönlümdekini nasip eder hayırlısıyla sizdende duanızı bekliyorum 🙏 varsa tahmininiz alabilirim 4te hepimiz öğrenmiş olacağız 🙈 ilk hamileliğim çok heyecanlıyım kusura bakmayın lütfen 🙏 🌺🌺🌺
Uyyy minnak ya yerim seni masallah erkege bnziyor annesi saglikli olsun kiz erkek ne farkeder

Nehir♥️

Kayıtlı Üye
rank
Tatlı hamişler biz 12+1 olduk ve bugün 4 gibi cinsiyetimizi öğreneceğiz tabii nazlanmazsa inatlaşmazsa 👶 çok çok çok heyecanlıyım Çin takvimine göre erkek çıkıyor dilerim Rabbim de ilk önce sağlıklısını hayırlısını sonra gönlümdekini nasip eder hayırlısıyla sizdende duanızı bekliyorum 🙏 varsa tahmininiz alabilirim 4te hepimiz öğrenmiş olacağız 🙈 ilk hamileliğim çok heyecanlıyım kusura bakmayın lütfen 🙏 🌺🌺🌺
Öğrendinmiiiiiiii merak ediyorum çok 😁😁😁

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Daha çok erken cnsyt için ancak tahmn edilir oda doğru çıkmayablr. Organlar anca 13te netleşmş oluyor çnkü. Benim 15,5ta kız tahmını yaptı 16,5 ta kesin kız dedi alşverişe falan başlamayın derim yinede. Benmde ilk gebelk heycanlı oluyo biliyorm ben 18,5 oldum ama alşverişe başlamadm daha detaylıyı bekliyorm 😊 gönlnzce olsn

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Daha çok erken cnsyt için ancak tahmn edilir oda doğru çıkmayablr. Organlar anca 13te netleşmş oluyor çnkü. Benim 15,5ta kız tahmını yaptı 16,5 ta kesin kız dedi alşverişe falan başlamayın derim yinede. Benmde ilk gebelk heycanlı oluyo biliyorm ben 18,5 oldum ama alşverişe başlamadm daha detaylıyı bekliyorm 😊 gönlnzce olsn
Bizimki tahmin etmedi net söyledi 🥰🥰🥰 amin inşallah canım ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kiz annesi olmak ne guzel duygudur saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez benim icimden de kiz geciyor baklm rabbim herseyin hayirlisini verir insallah🌷🤣🤗
Amin inşallah canım benim herşeyin öncesi hayırlı olması sağlıklı olması 🌺🌺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar Buda prensesimin net prenses olduğunun kanıtı 🙈🙈 popo kısmından bakıldığında 🥰🥰

Ekli dosyalar

• 140DAA0E-047E-4514-8791-916435237E19.jpeg
    140DAA0E-047E-4514-8791-916435237E19.jpeg
    84.7 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.