Çok heyecanlıyım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Çok heyecanlıyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,019 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok heyecanlıyım
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra yeşil

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kizlar heyecandan yatamıyorum yarın kontrolüm var ve inşallah bizim minnak gösterirse cinsiyetini öğrenicez öncelikle sağlıklı olsun gerisi önemli değil valla içim kıpır kıpır ❤️❤️❤️❤️
Bende 13 haftanın ilk günü gittim doktora canm odadan çıkarken doktor seslendi erkek dedi bebeğin. Ama ne kadar doğru ki çok erken bence 🤣16 da birazdaha inanacam eğer erkek derse yine . İnşallah sağlıklı olsunlar da cnm 😘😘😍😍

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank
Bende 13 haftanın ilk günü gittim doktora canm odadan çıkarken doktor seslendi erkek dedi bebeğin. Ama ne kadar doğru ki çok erken bence 🤣16 da birazdaha inanacam eğer erkek derse yine . İnşallah sağlıklı olsunlar da cnm 😘😘😍😍
Az önce çin takvimi Rus takvimi japon takviminden baktım hepsi erkek gösterdi ne kadar doğru bilemiyorsun ama yinede baktım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Az önce çin takvimi Rus takvimi japon takviminden baktım hepsi erkek gösterdi ne kadar doğru bilemiyorsun ama yinede baktım
Bebişin erken kıbırdarsa erkek miş diyorlar ben erken hissettim erkek o zaman dediler öyle çıktı sende hiç hakeret hissettin mi kalp atışı gibi felan bebeğe ait olduğundan emin olacağın şekilde canım

Tüm sayfalar yüklendi.